Haluk Levent koronavirüse yakalandı

Ünlü sanatçı Haluk Levent korona virüse yakalandığını duyurdu.

Haluk Levent koronavirüse yakalandı

Ahbap Derneği Kurucusu, ünlü sanatçı Haluk Levent korona virüse yakalandığını duyurdu.

Sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı videolu paylaşımla, sevenlerine Kovid-19 testinin pozitif çıktığını söyleyen Levent, 2 doz aşı olduğu için hastalığı hafif atlattığını belirtti.

Ünlü sanatçı paylaşımında, "Dünden yaptırdığım PCR testi pozitif çıkmış. Ben de inanamıyorum. Yani şaşkınlık içerisindeyim. Çünkü hiçbir belirtisi yok. Covid-19 olmadığıma yemin edebilirim ama ispat edemem. Bu nedenle birkaç gün dinlenmem gerekecek. Doktor, 2 kez aşı olduğumdan dolayı böyle sağlıklı ve hafif atlattığımı söylüyor. Ama ben hafif neyi atlatıyorum onu da bilmiyorum. Dediğim gibi hiç değişen bir şey yok. Ama yine de birkaç gün konserlerim var onlar ertelenecek." İfadelerini kullandı.

haluk levent koronavirüse yakalandı

Haluk Levent’in Bilecik'in Bozüyük ilçesinde düzenlenecek olan konseri de şarkıcının korona virüs yakalanmasından dolayı iptal edildi.
Bozüyük'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 99'uncu yıl dönemi kutlamaları kapsamında 4 Eylül günü kapalı pazar otoparkında düzenlenecek olan Haluk Levent konseri şarkıcının korona virüs yakalanmasından ileri bir tarihe ertelendi. Belediyeden yapılan açıklamada, "Sanatçımızın Covid-19 testinin pozitif olması nedeniyle kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Konserimiz bu sebepten dolayı ileri bir tarihi ertelendi" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin