Hafsanur Sancaktutan, Sadri Alışık ile Aşk Yolculuğuna Çıktı

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Kerem Alışık'ın oğlu Sadri Alışık ile aşk yaşamaya başladı. Daha önce Kerem Bürsin ile ilişki yaşayan Sancaktutan, şimdi prodüktör Sadri Alışık'la birlikte. Çift, kişisel hayatları hakkında sessiz.

Hafsanur Sancaktutan, Sadri Alışık ile Aşk Yolculuğuna Çıktı

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, son zamanlarda tanınmış aktör Kerem Alışık'ın oğlu Sadri Alışık ile yeni bir aşka yelken açtı.

Projelerinde sergilediği etkileyici performanslarla dikkat çeken Hafsanur Sancaktutan, bu kez kişisel yaşamıyla gündeme geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yapılan açıklamaya göre, daha önce aynı dizide yer aldığı Kerem Bürsin ile gizli bir roman yaşayan Sancaktutan, şimdi ise gönlünü prodüktör Sadri Alışık'a bıraktı.

Alışık, bir süredir Hafsanur Sancaktutan'ın ailesi tarafından işletilen tiyatro ve kültür merkezinin başında bulunuyordu. Henüz birbirlerini tanıma sürecinde olan çift, kişisel hayatları hakkında sessiz kalmayı tercih ediyor.

hafsanur-sancaktutan.webp

sadri-alisik.webp

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin