Hadise'den semt oturuşu pozu!

magazin gündeminde adından söz ettiren Hadise, sosyal medya sayfasından paylaştığı fotoğraflarla sık sık gündeme geliyor.

Hadise'den semt oturuşu pozu!

İş insanı Mehmet Dinçerler ile evlenen ve bu evliliği 5 ay sonra sonlandıran Hadise, yeni şarkısını çıkarmanın heyecanını yaşıyor. Hadise son olarak çömelerek semt oturuşu pozu verdi.

Magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren ünlü isim, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni şarkısı "Feryat" için küvette poz veren Hadise, bu gönderileriyle adından söz ettirmişti.

Hadise'den semt oturuşu pozu!

Geçtiğimiz günlerde de çömelerek poz veren ünlü isim, bu stiline yeni pozlarını ekledi.

Bir otoparkta siyahlar içinde çömelerek garip pozlar veren şarkıcı takipçileri tarafından eleştirilere maruz kaldı. Sosyal medya kullanıcıları Hadise'nin gönderisinin altına: "Elbisen harika ama poz çok kötü", "Bağcılar pozu", "Pozlarınız biraz saçmalaştı" gibi yorumlar yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin