Hadise yeni evi için kesenin ağzını açtı

Geçtiğimiz ay 4 buçuk aylık evliliğini tek celsede bitiren şarkıcı Hadise, eski eşi Mehmet Dinçerler ile tuttuğu Riva’daki evde kalıyordu.

Hadise yeni evi için kesenin ağzını açtı

İddiaya göre bu evin 6 aylık kirasını ve depozitini ödemeyen Dinçerler, tüm borcu Hadise’ye yıkıp evden gitmişti. Bir süredir ev arayışında olan Hadise ise sonunda aradığı evi Sarıyer’in Yeniköy semtinde buldu.
İş insanı Mehmet Dinçerler ile olaylı şekilde boşanan Hadise, bir süredir devam eden ev arayışını sonlandırdı. İddiaya göre eski eşi Mehmet Dinçerler, Hadise ile yaşadıkları evin depozitini ve kirasını ödememiş ve tüm borcu Hadise’ye bırakıp gitmişti. Ev sahibi olan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ise bu konuda Hadise’ye destek olmuş ve istediği kadar oturabileceğini söylemişti. Bunun üzerine ev arayışında olan Hadise, sonunda aradığı evi buldu. Hadise’nin bulduğu evin fiyatı ise dudak uçuklattı.

YENİKÖY’DEKİ YENİ EVİNE 40 MİLYON LİRA ÖDEDİ
Eski eşi Mehmet Dinçerler ile yaşadığı evde kalan Hadise, ev arayışındaydı. Ünlü şarkıcı sonunda aradığı evi bulabildi. İstanbul Sarıyer’in Yeniköy semtinde bir yalı dairesi satın alan Hadise, İddiaya göre yeni evi için 40 milyon lira ödedi. Hadise’nin yeni evine önümüzdeki günlerde taşınacağı söyleniyor. Ünlü şarkıcı bu arada stres atmak için Roma’ya tatile gitti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin