Hadise sert çıkıştı! "Arkadaşımla sohbet edebilirim, bu kadar"

Şarkıcı Hadise, kendisinden 10 yaş küçük olan Mert Aydın ile mekanda görüntülenmişti. Aşk söylentilerine yanıt verdi.

Hadise sert çıkıştı! "Arkadaşımla sohbet edebilirim, bu kadar"

Kendisinden 10 yaş küçük Mert Ayaydın ile bir mekanda sarmaş dolaş görüntülenen Hadise, hakkında aşk söylentisine tepki göstererek "Kafanıza göre haber yapıyorsunuz, ben arkadaşımla sohbet edebilirim bu kadar" dedi.

Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra adı birçok isimle anılan şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde bir mekanda kendisinden 10 yaş iş insanı küçük Mert Ayaydın ile sarmaş dolaş eğlenirken görüntülendi. Günlerdir hakkındaki aşk dedikodusuna sessiz kalan Hadise, basın mensuplarına tepki göstererek ilişki iddiasını yalanladı.

"ARKADAŞLARIMLA SOHBET EDEBİLİRİM"

Hadise, yeni bir aşka yelken açtığı iddiasına sert çıkarak "Kafanıza göre haber yapıyorsunuz, ben arkadaşımla yemek yiyebilirim sohbet edebilirim bu kadar" ifadelerini kullandı. Keyifsiz olduğu görülen Hadise, daha sonra hızla uzaklaştı. Günlerdir adı Hadise ile anılan Mert Ayaydın ise sessizliğini koruyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin