Hababam Sınıfı'nın efsane ismi ekranlara geri dönüyor!

Türk sinemasının başyapıtlarından Hababam Sınıfı’nın Hayta İsmail’i Ahmet Arıman, çok izlenen bir diziyle ekranlara dönüyor.

Hababam Sınıfı'nın efsane ismi ekranlara geri dönüyor!

 Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen usta oyuncu, bu sezonun çok izlenen yapımlarından Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle seyirci karşısına çıkacak.
Perşembe akşamlarına damgasını vuran ve sezonun en çok konuşulan dizisi haline gelen ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler bir arada yer alırken, yönetmen koltuğunda koltuğunda Altan Dönmez oturuyor.

MÜZİK ÖĞRETMENİ TAYFUN HOCA ROLÜYLE DİZİYE KATILACAK
Ekranların sevilen dizilerinden Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ oyuncu kadrosuna ‘Hababam Sınıfı’nın unutulmaz karakterlerinden Hayta İsmail rolüyle efsaneler arasına giren Ahmet Arıman da oldu. Ahmet Arıman, dizide müzik öğretmeni Tayfun Hoca olarak seyirci karşısına çıkacak. Kendine has takıntılarıyla dikkat çeken Tayfun Hoca’nın Karabayır Lisesi’ne gelişi Melek’in hayatında önemli değişimler yaşanmasına neden olacak.

 Hababam Sınıfı'nın efsane ismi ekranlara geri dönüyor!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler