Güzel oyuncudan duygulandıran paylaşım!

İşte Hande Erçel'in o paylaşımı...

Güzel oyuncudan duygulandıran paylaşım!

Geçtiğimiz aylarda, hastenede tedavisi görülen annesi Aylin Erçel'i son yolculuğuna uğurlayan Hande Erçel, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Annesi ile fotoğrafını paylaşan Erçel, fotoğrafının altına "En sevdiğim..." notunu yazdı.



Erçel, kelebekleri sevdiği için 'Kelebeğim' diye seslendiği annesinin tabutu ile yakalarına kelebek figürleri takmıştı. Annesine 'Kelebeğim' diye seslenen güzel oyuncu, annesi için kelebek figürü dövme yaptırmıştı.

"EN SEVDİĞİM"

Annesinin vefatı sonrası zor günler geçiren Hande Erçel, bir dergi röportajında merhum annesi için şu ifadeleri kullanmıştı:

"TARİFSİZ BİR DUYGU"

Allah kimseye yaşatmasın. Çok özlüyorum... Konuşmayı tercih etmiyorum, elbette. Ama hiçbir şey söylememek de yok saymak gibi geliyor. Günlerim, içimdeki derin acıyı yaşayarak, bununla yaşamayı öğrenmeye çabalayarak geçiyor. Çalışarak hayata tutunuyorum. Ve tabii ki babam, ablam en büyük desteğim. Tarifsiz bir duygu, Allah kimseye yaşatmasın. Çok özlüyorum... Allah'ım çok zor... Allah sabır versin.

"SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM PUDRA KOKULUM"

Annesi kanser hastalığına yenik düşen oyuncu Hande Erçel, sosyal medya hesabından anneler gününe dair duygulandıran bir paylaşım yapmıştı. Erçel, 'Kelebeğim' şeklinde hitap ettiği annesiyle pozunu, "Sıcacık, huzur ve gülümseme dolu kucağın... Seni çok özlüyorum pudra kokulum..." notuyla sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin