Gülşen'in şarkıcı yeğeni Arzu'yu görenler şoke oldu

Bir dönem şarkıcı Edis'in vokalistliğini yapan ve 2019'da kendi şarkısıyla adını duyuran Ezra, şarkıcı Gülşen’in ablasının kızı.

Gülşen'in şarkıcı yeğeni Arzu'yu görenler şoke oldu

 Yakında yeni bir single parça ile dinleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Gülşen’in yeğeni Ezra’yı görenler “tıpatıp Gülşen’e benziyor” demekten kendini alamadı.
Gülşen'in yeğeni olanı Ezra, Gülşen'e benzerliğiyle dikkat çekiyor. Yıldız Tilbe'ye ait olan 'Aşk Kazanacak' şarkısıyla dinleyiciyle buluşmaya hazırlanan Ezra, teyzesini örnek aldığını dile getirdi. İmajında da değişime giden Ezra’nın giderek Gülşen’e olan benzerliği sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

"TEYZEME ÖZENMİYORUM, ONU ÖRNEK ALIYORUM"
Gülşen’in yeğeni Ezra yeni şarkısıyla dinleyicilerle buluşmaya hazırlanırken "Teyzeme özenmiyorum, onu örnek alıyorum" dedi. Sözü müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan 'Aşk Kazanacak' şarkısıyla müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan Ezra'nın yeni şarkısı merakla bekleniyor. Yeni şarkısıyla birlikte imajını da değiştiren Ezra, siyah olan saçlarını sarıya boyattı. Ezra'nın son hali, tıpatıp teyzesi Gülşen'e benzetildi. Hatta verdiği bazı pozların bile Gülşen’in pozlarıyla aynı olduğu görüldü.

Gülşen'in şarkıcı yeğeni Arzu'yu görenler şoke oldu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin