Güldür Güldür 'ün Mehtap'ından güzel haber!

Eğlence ve komedi programı Güldür Güldür Show’daki Mehtap karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Meltem Yılmazkaya, bir süredir beraber olduğu müzisyen Kadir Doğan ile dün akşam nişanlandı.

Güldür Güldür 'ün Mehtap'ından güzel haber!

Güldür Güldür Show'da sergilediği başarılı performansıyla beğeni kazanan Meltem Yılmazkaya bir süredir müzisyen Kadir Doğan ile beraber. Ciddi bir ilişki yaşadıklarını sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya koyan ikili, dün akşam aile arası bir törenle yüzük taktı. Sosyal medya hesabından nişanlarından kareler paylaşan çifte, takipçilerinden "Hayırlı olsun, çok yakışmışsınız” mesajları yağdı.

“BİR ŞEYLER OLDU, GÜZEL OLDU”
Güldür Güldür Show’da Ali Sunal, Alper Kul, Aziz Aslan, Doğa Rutkay, Açelya Toplaoğlu gibi usta isimlerle tiyatro oyunuyla izleyici karşısına çıkan Meltem Yılmazkaya, büyük bir hayran kitlesine sahip. Oyunculuğunun yanı sıra güçlü sesiyle de beğeni kazanan Yılmazkaya, müzisyen Kadir Doğan ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Dün akşam Kadir Doğan ile nişanlanan oyuncu, Instagram hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Artarda nişan töreninden kareleri yayınlayan Yılmazkaya, "Bir şeyler oldu, güzel oldu, daha güzel olsundu" notuyla paylaşım yaptı.

Güldür-Güldür-'ün-Mehtap'ından-güzel-haber!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin