Gönülleri kazanan CZN Burak "Helal Olsun" dedirtti! CZN Burak kimdir?

CZN Burak adıyla sosyal medyada yaptığı yemekleri paylaşarak kısa sürede ün yakalayan Burak Özdemir, son zamanlarda da yaşanan deprem felaketlerinde yapmış olduğu yardımlarla gündeme geldi.

Gönülleri kazanan CZN Burak "Helal Olsun" dedirtti! CZN Burak kimdir?

Aslen Hataylı olan CZN Burak, Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketinin ardından Hatay’a a giderek depremzedelere yardım etti. Gönülleri fetheden fenomen bu kez de deprem bölgesinde çocuklar için yapmış olduklarıyla helal olsun dedirtti.

Gönülleri kazanan CZN Burak

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde en çok etkilenen illerden biri de Hatay oldu. CZN Burak depremin olduğu ilk günlerde seferberliği ile gündeme gelmişti. Ünlü fenomen çocuklara sosyal destek vermeyi de unutmadı. Deprem bölgesindeki çocuklara moral olmak için harekete geçen CZN Burak, açık havada sinema kurarak çocuklarla çizgi film izledi. Bu hareketiyle bir kez daha gönülleri kazandı.

Gönülleri kazanan CZN Burak

CZN BURAK KİMDİR?

İstanbul’da doğan Burak Özdemir aslen Hataylıdır. Yaptığı yemek şovlarıyla sosyal medya da kısa sürede ünlenen fenomenin Taksim, Etiler, Aksaray, Dubai ve Tacikistan’da restoran zinciri bulunmaktadır.  Kameraya karşı gülerek ve aynı zamanda yemek yaparak tanınan fenomen, İnstgram hesabında yüksek bir takipçi sayısına sahiptir. 2009’da babasının desteği ile açmış oldu Hatay Medeniyetler Lokantası adlı bir kebapçıyı açarak birkaç yılda lokanta zincirini kurdu.

Gönülleri kazanan CZN Burak

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin