Gönül Dağı dizisinde flaş ayrılık! Başrol oyuncusu veda ediyor

TRT 1 Ekranlarında izleyici ile buluşan ve sevenlerini ekran başına kilitleyen Gönül Dağı'nda başrol oyuncusu diziye veda ediyor.

Gönül Dağı dizisinde flaş ayrılık! Başrol oyuncusu veda ediyor

Deneyimli aktör Ali Düşenkalkar, uzun bir süredir yer aldığı Gönül Dağı dizisinden ayrılıyor.

Senaryodaki karakterinin hikayesi tamamlandığı için, Düşenkalkar 116. bölüm itibariyle ekibe veda edecek.

Gönül Dağı dizisi, başrollerini Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu, Ferdi Sancar ve Ali Düşenkalkar'ın paylaştığı bir yapımdır ve TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Ali Düşenkalkar, etkileyici hikayesiyle izleyicileri büyüleyen dizi kadrosundan ayrılıyor.

gonuldagi-ali-dusenkalkar.webp

Oyuncu, senaryodaki rolü tamamlanması nedeniyle 116. bölüm itibariyle ekiple vedalaşacak. Önceden çıkan ancak yalanlanan ayrılık söylentilerine rağmen, Düşenkalkar dizide Muammer karakterini başarıyla canlandırmıştı. Düşenkalkar'ın kadroya veda etmesinin ardından, yeni projeler üzerinde düşünmek için bir süre ara vereceği belirtiliyor.

gonuldagi-ali-dusenkalkar-001.webp

Geçtiğimiz günlerde, usta oyuncunun sağlık sorunları nedeniyle ayrılacağı yönünde çıkan haberler, bağlı olduğu menajerlik şirketi tarafından yalanlandı. Menajerlik şirketi, "Ali Bey'in herhangi bir sağlık sorunu yoktur" açıklamasında bulundu.

gonuldagi-ali-dusenkalkar-002.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler