Hande Erçel gönlünü bakın kime kaptırdı! İşte aşkın karesi

Hande Erçel’de o furyaya katıldı! Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırım’dan sonra aradığı aşkı basketbolcuda buldu! Aşktan ilk kare…

Hande Erçel gönlünü bakın kime kaptırdı! İşte aşkın karesi

Hande Erçel 2022'yi aşk bombasıyla kapatıyor! Ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile birlikteliği sona erdikten bir süre sonra Kaan Yıldırım ile anılmaya başlayan ve istediği gibi bir aşkı bulamayan güzel oyuncu Hande Erçel'in gönlünü bir basketbolcuya kaptırdığı iddia ediliyor... İşte Hande Erçel'in gönlünü kaptırdığı o isim ve aşkın karesi…

Hande Erçel'den yeni aşk bombası geldi! Sen Çal Kapımı'dan sonra bir süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu son günlerde aşk iddialarıyla gündeme geliyor. Güzel oyuncunun adı son olarak Kaan Yıldırım ve Kerem Bürsin ile anılmıştı… Aradığı mutluluğu bulamayan Hande Erçel'in bu defa gönlünü bir sporcuya kaptırdığı konuşuluyor. Erçel'in, Bahçeşehir Koleji forması giyen basketbolcu Kartal Özmızrak'la birlikte olduğu öne sürüldü.

Hande Erçel gönlünü bakın kime kaptırdı! İşte aşkın karesi

AŞKIN İLK FOTOĞRAFI
Sabah'ta yer alan habere göre; kısa zaman önce arkadaşlıkları aşka dönüşen çift, geçtiğimiz günlerde ortak arkadaşları ile bir araya geldi ve bu gecede aşkın ilk karesi ortaya çıktı.

Hande Erçel ile basketbolcu Kartal Özmızrak'ın aşkına dair detaylar merak edilirken taraflardan henüz açıklama gelmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin