Gizem Kara tehdit mi edildi? Gizem Kara kimdir?

Ünlü sanatçı Gizem Kara'nın bir suç örgütü tarafından tehdit edildiği iddia edildi. Kara'nın ifadesi de alındı. Bu gelişme üzerine tanımayanlar Gizem Kara kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir gibi sorulara yanıt aradı

Gizem Kara tehdit mi edildi? Gizem Kara kimdir?

Karadenizli şarkıcı Gizem Kara'nın İstanbul'da faaliyet gösteren bir suç örgütünce tehdit edildiği iddia edilirken ünlü isim emniyette verdiği ifadede de böyle birşeyden bilgisi olmadığını dile getirdi. Bu gelişme sonrası tanımayanlar ünlü sanatçı Gizem Kara kimdir, kaç yaşındadır gibi sorulara yanıt aradı. İşte detaylar

GİZEM KARA KİMDİR?

1988 yılında Giresun'da dünyaya gelen Gizem Kara baba tarafından aslen Balıkesirli'dir. Küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duyan Kara, 17 yaşında TRT Radyosunu 1.likle kazandı. Ardından da Türk Halk Müziği eğitimi almaya başlamıştır. Sonrasında ise Konservatuarı kazansa da gidememiştir. Özellikle Gül Olur mu Dikensiz şarkısıyla patlama yapan Gizem Kara, Olmaz Olsun Ayrılıklar, Hayatım Paramparça, Gönül Yarası, Ben Ölürüm, Sadece Sevdim, Ah Anam gibi şarkılarla da beğeni toplamıştır. Ünlü isim hala bir çok tv kanalında programlara da katılmaktadır.

Gizem Kara tehdit mi edildi? Gizem Kara kimdir?

TEHDİT İDDİASI

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 10 Temmuz 2018 günü, elebaşılığını Savaş S’nin yaptığı organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. İzmir’de düzenlenen başka bir operasyon kapsamında cezaevinde olan Savaş S’nin 7 adamı gözaltına alındı. 2 tabanca ve 128 mermi ele geçti.

Çeteye yönelik teknik ve fiziki takipte, çete üyelerinin ünlü şarkıcı Gizem Kara’yı tehdit ettiklerine yönelik konuştukları belirlendi. Polis yaptığı araştırmada, cezaevinde olan bazı çete üyelerinin Gizem Kara’nın dayısıyla kavga ettiklerini ve bu olayın devamında Gizem Kara’ya gerekli mesajın iletildiği yönünde konuştuklarını tespit etti. Bu tespitle birlikte operasyonun ardından Gizem Kara Emniyete çağırılarak bilgisine başvuruldu. Gizem Kara, Emniyette verdiği ifadede, tehdit olayından haberdar olmadığını, tehdit edilmediğini öne sürdü. Kara, ifadesinin ardından Emniyetten ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin