Fahriye Evcen'in değişimi takipçilerinden kaçmadı!

Fahriye Evcen’in bazı takipçileri güzel oyuncunun yüzündeki değişimi eleştirdi.

Fahriye Evcen'in değişimi takipçilerinden kaçmadı!

Kısa bir süre önce ikinci çocuğunu kucağına alan Fahriye Evcen, sıcak havaların gelmesiyle birlikte yaz sezonunu açtı. Zaman zaman tatilden paylaşımlar yapan Fahriye Evcen’den şimdi ise tekne pozuyla takipçilerinin karşısına çıktı. Fahriye Evcen’in bazı takipçileri güzel oyuncunun yüzündeki değişimi eleştirdi.

2019 yılında ilk çocukları Karan'ı kucaklarına alan ekranların en ünlü oyuncularından Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, çifti geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne- baba olmanın mutluluğunu ise Kerem ile yaşamıştı.

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen mutlu evlilikleriyle adeta düşman çatlatıyor. İki çocukları olan çift her fırsatta birbirlerine olan aşklarını haykırıyor.

37 yaşındaki güzel oyuncu Fahriye Evcen geçtiğimiz günlerde plaj tarzını takipçilerinin beğenisine sundu.

Fahriye Evcen'in paylaştığı karede doğum kilolarından kurtulduğu görüldü. Sosyal medya hesabından peş peşe bikinili pozlarını paylaşan Evcen'e takipçileri beğeni yağdırmıştı.

Fahriye Evcen şimdi ise zarif siyah elbisesiyle kamera karşısına geçti. Birbirinden farklı kareler paylaşan Fahriye Evcen güzelliğiyle gözleri üzerine çekti.

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Fahri Evcen’in suratında değişim olduğunu yorum olarak belirttiler.

Kalın ve dolgun kaşlarını incelten güzel oyuncunun yeni hali bazı kullanıcılar tarafından eleştirildi. Evcen’in yeni kaşlarına takipçileri alışamadı.

fahriye-evcenin-degisimi-takipcilerinden-kacmadi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin