Eypio'dan Filenin Sultanları'na duygulandıran mesaj!

Filenin Sultanları, şampiyonluğu Eypio'nun Naim şarkısıyla kutlamıştı. Eypio da bu Filenin Sultanları'yla ilgili duygusal bir paylaşım yaptı.

Eypio'dan Filenin Sultanları'na duygulandıran mesaj!

FIVB Miletler Ligi'nde Çin'i 3-1'lik skorla yenen Filenin Sultanları, şampiyonluğu Eypio'nun Naim şarkısıyla kutlamıştı. Eypio da bu Filenin Sultanları'yla ilgili duygusal bir paylaşım yaptı.

eypiodan-filenin-sultanlarina-duygulandiran-mesaj-001.jpg

FIVB Miletler Ligi'nde Çin'le karşıya karşıya gelen Filenin Sultanları 3-1'lik sonuçla kupanın sahibi oldu. Heyecanın yüksek olduğu maçta adeta tarih yazdık.

Melissa Vargas, Ebrar Karakurt, Zehra Güneş, kaptan Eda Erdem ve diğer bütün oyuncular ellerinden gelenin fazlasını yaparak o kupayı kazandı.

Filenin Sultanları da şampiyonluğu Eypio'nun klasikleşen Naim şarkısıyla kutladı ve o anlardan bir görüntü yayınladı.

Eypio da bu anlara sessiz kalmadı ve sosyal medya hesabında Filenin Sultanları'yla ilgili duygusal bir paylaşım yaptı.

eypiodan-filenin-sultanlarina-duygulandiran-mesaj.jpg

Eypio, "Şampiyonluğunuzu Naim’le kutlamanız beni çok mutlu etti, benim için ayrı bir gurur. Naim artık benden çıktı size çok yakıştı." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin