Evrim Solmaz son haliyle gündem oldu

Bir zamanların sevilen dönem dizisi Hanımın Çiftliği'nde Gülizar karakterine hayat veren Evrim Solmaz'ın son hali herkesi şaşırttı.

Evrim Solmaz son haliyle gündem oldu

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren güzel oyuncuya yorum yağdı.

Yayınlandığı dönemde ilgiyle takip edilen dizilerden olan Hanımın Çiftliği'nde Gülizar karakteriyle dikkat çeken Evrim Solmaz'ın son hali sosyal medyayı salladı.

Dizide güzelliği ve oynadığı karakter ile dikkat çeken Evrim Solmaz sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geldi. Yıllar içinde güzelliğine güzellik katan oyuncu tüm dikkatleri üzerine çekti.

evrim-solmaz.jpg

Sosyal medya takipçileri güzel oyuncunun fotoğrafına "Sizi dizilerde görmecek miyiz artık?", "Hiç değişmemişsiniz" yorumlarında bulundular.

1972 yılında Ankara'da dünyaya gelen Evrim Solmaz'ın rol aldığı diziler arasında Umutsuz Ev Kadınları, Yaban Gülü, Yaralı Yürek, Zengin ve Yoksul da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin