Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Trabzonspor sözleri

Sevilen dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Trabzonspor sözleri bordo mavili taraftarları mest etti.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Trabzonspor sözleri

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan ve Salı akşamlarına damga vuran Eşikiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 02.10.2018 Salı akşamı ekranlara geldi.

TRABZONSPOR SÖZLERİ

Önemli oyuncuların yer aldığı dizide Trabzonlu oyuncu Hüseyin Avni Danyal’ın bir sahnesi Trabzonspor taraftarlarını mest etti. Hüseyin Avni Danyal’ın hayat verdiği Tufan karakteri ile Tunca Aydoğan’ın hayat verdiği Muzi karakteri bir görüşme gerçekleştiriyor. Yapılan görüşmede Muzi Tufan’a taraf tutmaması konusunda uyarıda bulunuyor. Bu uyarı üzerine Tufan “ben zaten kimseye taraftar olmam. Trabzonspor Hariç” ifadelerini kullandı. Dizinin bu bölümü taraftarlar tarafından alınarak sosyal medyada paylaşıldı ve bordo mavili taraftarlar tarafından büyük ilgi gördü.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Trabzonspor sözleri

110. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 02.10.2018 Salı akşamı 109. Bölümü ile ekranlara geldi. Önemli gelişmelerin yaşandığı bölüm sonrasında herkes 110. Bölümde neler olacağını merak etmeye başladı. Yeni bölüme dair ipuçlarını barındıran fragman ise henüz yayınlanmadı.

109. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır Çakırbeyli mallarının çalınmasının karşılığını anında vermiş, yüzleşmek istediği asıl düşmanlarını ortaya çıkarabilmek adına piyonunu öldürmüştür. Bu eylemiyle çok geçmeden amacına ulaşır ve Mossad'ın en etkin taşeronlarından biri olan Muzi ile karşı karşıya gelir. Hızır'ın bu hamlesini doğru bulmayan Ünal ve Davut, sokakların savaş alanına döneceğinden endişe duyarlar. Alparslan ile görüşen gizli istihbarat da Çakırbeylilerin Mossad'ın radarına girdiğini söyleyerek bu endişelerin yerinde olduğunu kanıtlar. Nitekim uyarılarda bulunan herkes haklı çıkar. Muzi yüzünü gösterir göstermez, Çakırbeylilerin koruyucusu olan Alparslan'ı hedefe koyar. İzzet de Hızır'ın dostlarını, yeni ortaklıklar sunarak yanına çekmeye çalışmaktadır. İlk sapakta Tufan'ın dostlarını satacağını düşünen Tipi, olası düşmanlıkları bir an önce engelleme taraftarıdır. Her ne kadar bu fikrini dile getirse de Hızır onu ciddiye almaz. Diğer tarafta Muzi ile anlaşmak üzere masaya oturan Tufan'ın ise Tipi'nin bilmediği planları vardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin