Eşi Ufuk Bayraktar'ın ihanetini ifşa etti! Ufuk Bayraktar kimdir?

Eşi, oyuncu Ufuk Bayraktar'ın bir kadınla konuşmalarını ifşa etti. Olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki Ufuk Bayraktar kimdir, nerelidir? İşte hakkındaki detaylar

Eşi Ufuk Bayraktar'ın ihanetini ifşa etti! Ufuk Bayraktar kimdir?

Ezel dizisinden sonra ünlenen oyuncu Ufuk Bayraktar, eşişi Merve Bayraktar tarafından kendi sosyal medya hesabı üzerinden ifşa edildi. Ufuk Bayraktar'ın bir kadınla instagram konuşmalarının görüntülerini yayınlayan Merve Bayraktar ardından da eşinin kendisinden af dilediği mesajlaşmalarının görüntüsünü paylaştı. Merve Bayraktar bu paylaşımları eşinin sosyal medya hesabından "Sizin adam sandıklarınız nokta" ve "Sonrada böyle yalvarılır" diye paylaştı.

Merve Bayraktar eşine gönderdiği mesajda ise ."benim yatak odama davet ettiğin kadın bu senin kaliteni gösterir" ifadelerini kullandı.

Kısa süre içerisinde olay sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öte yandan Ufuk Bayraktar geçtiğimiz günlerde eşiyle fotoğrafını paylaşarak "Senden başkası gönlüme girerse, neyse imkansızı konuşmuyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

İşte o paylaşımlar

Eşi Ufuk Bayraktar'ın ihanetini ifşa etti

UFUK BAYRAKTAR KİMDİR?

Ufuk Bayraktar (d. 12 Eylül 1981, İstanbul, Türkiye), Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

Liseyi Gürsoy Koleji'nde okuduktan sonra üniversiteye gitmeme kararı aldı ve babası Cevahir Bayraktar'ın Cihangir'de işlettiği Firuzağa Kahvesi'nde çalışmaya başladı. Burada Zeki Demirkubuz tarafından keşfedildi ve yönetmenin Bekleme Odası ile Kader adlı filmlerinde rol aldı.

 Daha sonra Nuri Bilge Ceylan'ın İklimler, Semih Kaplanoğlu'nun Yumurta, Cemal Şan'ın Ali'nin Sekiz Günü ve Feo Aladağ'ın Ayrılık adlı filmlerinde rol aldı. 

ATV'de yayılanan Ezel dizisinde Tuncel Kurtiz'in oynadığı "Ramiz Dayı" karakterinin gençliğini canlandırdı. Milat dizisinde ise onun çocukluğunu, genç oyuncu Hira Mert Yüce canlandırdı.

Merve Bayraktar ile evlidir ve Efe Cevahir adında bir oğlu vardır.

Eşi Ufuk Bayraktar'ın ihanetini ifşa etti! Ufuk Bayraktar kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin