Eser West Cansel Çördük aşkı bitti mi?

Katıldıkları izdivaç programında aşk yaşamaya başlayan ve fenomen haline gelen Eser West Cansel Çördük'ün aşkı bitti.

Eser West Cansel Çördük aşkı bitti mi?

Televizyon ekranlarının en çok tartışılan programlarından biri olan Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur isimli yarışmada tanınan Eser West ile Cansel Çördük'ün aşkı sona erdi.


Sosyal medyada adlarına fan sayfaları kurulan Eser West ile Cansel Çördük'ün ayrıldığı haberi yine sosyal medyadan verildi.

Kısmetse Olur yarışmasının sonrasında Survivor 2017'de yarışan ancak açlığa dayanamayıp yarışmadan çekilen Eser West ile Kısmetse Olur evinde aşk yaşamaya başladığı Cansel Çördük yollarını ayırdı. Birlikte çekilmiş tüm fotoğraflarını silen ünlü çift, sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi de bıraktı.

Cansel'in, ayrılık sonrası İnstagram hesabından "Her son yeni bir başlangıçtır hayatta" notuyla kendi fotoğrafını paylaşması dikkati çekti.
cansel çördük ve eser west ayrıldı

CANSEL ÇÖRDÜK KİMDİR?

Antalya doğumlu olan Cansel Çördük, üniversiteyi kazanmasından itibaren İstanbul’da yaşamaya başladı. 20 yaşındadır. .İstanbul Kültür Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitimini sürdürmektedir.
CANSEL ÇÖRDÜK KİMDİR?

Eser West kimdir?

Eser West, 1990 yılında New York’ta dünyaya geldi. Asıl mesleği öğretmenlik olan Eser West, Guardia Communitiy College üniversitesinde eğitim hayatını tamamladı. Survivor 2017 yarışmacısı Eser, 1.75 boyunda ve 80 kilo ağırlığında. ABD’den Türkiye’ye gelmesinin ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur adlı evlilik programına katıldı. La Guardia Communitiy College Üniversitesi'nde eğitim hayatını tamamlayan Eser West bir süre önce Hande Yener’in klibinde yer aldı. 1.75 boyunda olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı, Cansel Çördük ile aşk yaşadı, ancak çift, halk oyuyla birinci olmalarına rağmen ödülü kabul etmedi ve evlenmek yerine ödülü diğer yarışmacılara devretti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin