Eleme gecesinin yaşandığı tanıtımda Elif'in gözyaşları herkesi etkiledi!

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nde eleme gecesi yaşanıyor! Kısmetse Olur'a bu hafta veda eden isim kim olacak? Kısmetse Olur'a yeni aday gelecek mi?

Eleme gecesinin yaşandığı tanıtımda Elif'in gözyaşları herkesi etkiledi!

Kısmetse Olur Elif ve Zeyd aşkı başlamadan bitecek mi?
Yayınlandığı günden beri sık sık adından söz ettiren fenomen evlilik yarışması Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nde eleme gecesi yaşanıyor! Kısmetse Olur'un eleme gecesine ise gelin adaylarından Elif'in gözyaşları damga vuruyor. Peki Kısmetse Olur'da kim elendi? Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde eve veda eden yarışmacı kim? Yarışmaya katıldığında damat adaylarından Sedat ile bir ilişki yaşayan Elif'in mutluluğu uzun sürmemişti!

Eleme gecesinin yaşandığı tanıtımda Elif'in gözyaşları herkesi etkiledi!

Çiftin arasında adeta kara kedi girmişti. Bu olaydan sonra Sedat, gelin adaylarından Simge'yi tanıma yoluna girmişti.

Aşkıyla başbaşa kalan Elif ise damat adaylarından Zeyd ile yakınlaşmaya başladı. İkili tanıma yoluna girdi. Peki Kısmetse Olur Aşkın Gücü'ne kim veda etti? Elif'i gözyaşlarına boğan olay ne?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yayınlanan 63. bölüm fragmanıyla ortalığı kasıp kavurdu! Elif'in ağlaması sosyal medyaya damga vururken, elenen adayın kim olduğu da merak konusu oldu!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler