Ebru Şallı'dan şaşırtan itiraf: Tırsıyorum!

Ünlü manken ve sunucu Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş tarafından araç içinde darbedildiği iddiasıyla magazin gündemine oturmuştu.

Ebru Şallı'dan şaşırtan itiraf: Tırsıyorum!

Çıkan haberleri kesin bir dille yalanlayan ve evliliğinde sorun olmadığını söyleyen Akkuş önceki gün alışveriş merkezinde görüntülendi. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen 45 yaşındaki eski manken, dikkat çeken bir itirafta bulundu.Ebru Şallı 2019 yılında dünyaevine girdiği Uğur Akkuş tarafından darbedildiği iddiasıyla magazin gündemine oturmuş, ünlü isim çıkan haberleri kesin bir dille yalanlamıştı.Önceki gün Akmerkez'de görüntülenen Şallı neşeli haliyle dikkat çekerken yaptığı itirafla şaşırttı.

"TIRSIYORUM"

1995 Türkiye Güzeli Ebru Şallı yıllar içinde birçok kez estetik amaçlı operasyon geçirdi. Burnunu yaptırdı, çenesini törpületti. Eski kraliçe, "Çok iğneli işlemlerden biraz tırsıyorum. O yüzden olabildiğince az iğne kullanılan işlemler yaptırmaya çalışıyorum" dedi.

"BU NASIL YAKIŞIKLILIK?"

2002 yılında hayatını birleştirip, 2013'te boşandığı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen Pars'ı (10) lenf kanseri yüzünden Nisan 2020'de kaybeden, "Büyük oğlum için ayakta durmak zorundayım" açıklamasını yapan Ebru Şallı, geçtiğimiz eylül ayında Beren Tan ile tatil pozlarını paylaşmıştı. 18 yaşındaki Beren, yakışıklılığı ve kaslı görüntüsüyle sosyal medyayı ilgi odağı olmuştu.

Zor günleri büyük oğlunun desteğiyle atlatmaya çalışan eski model, geçtiğimiz hafta da Beren Tan ile çektirdiği yeni bir fotoğrafı, 3.1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşmıştı.

ebru-salli.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin