Ebru Gündeş ve Hadise arasında savaş! İfşa olan mesajlar sonrası misilleme geldi

Ebru Gündeş'le evli olduğu dönemde Reza Zarrab'la yasak aşk yaşadığı öne sürülen Hadise'nin mesajları geçtiğimiz hafta ifşa olmuştu.

Ebru Gündeş ve Hadise arasında savaş! İfşa olan mesajlar sonrası misilleme geldi

Hadise ve Ebru Gündeş arasındaki çekişme sosyal medyaya da sıçradı. Yasak aşk açık bir şekilde gözler önüne serilirken sessiz bir savaş içerisinde olan Hadise ile Gündeş'ten peş peşe paylaşımlar geldi. Hadise Instagram üzerinden Gündeş'in paylaşımına misilleme yaptı.. Ebru Gündeş'in Reza Zarrab'la 11 yıllık evliliği "O Ses Türkiye"de birlikte jüri üyeliği yaptığı Hadise yüzünden bittiği iddia edilmişti. Haberde, Reza Zarrab'ın Gündeş'le evliyken Hadise'yle birlikte olduğu, ikilinin Amerika'da tatil yaptıkları öne sürülmüştü.. Bu iddiaları yalanlayan Hadise, yayın yasağı çıkarıp dava açacağını belirtmişti. O dönem Kaan Yıldırım'la aşk yaşayan Hadise, sosyal medya hesaplarından Ebru Gündeş'le olan fotoğraflarını silmişti..

YAŞADIKLARIMDAN PİŞMAN DEĞİLİM!

Hadise'nin Reza Zarrab'ın aşk haberinin çıkmasının ardından Amerika'da olan iş insanıyla WhatsApp üzerinden konuşmaları dava dosyasına girmişti.

Bu süreçte eşinden boşanan Ebru Gündeş sessizliğini korurken iki eski dostun arasındaki soğuk savaş devam ediyor..

Ebru Gündeş'in paylaşımının hemen ardından Hadise'nin de gövde gösterisi yapması ikilinin arasındaki 'soğuk savaş'ın göstergesi gibiydi. Hadise'nin Zarrab'la yasak aşk yaşadığı iddiasının hemen ardından ünlü popçuyla selamı sabahı kesen Gündeş, son iddialar karşısında da sessiz kaldı. Hadise ise bu iddiaları ortaya atan herkese dava açtı. Dün ise ikili cephesinde ilginç bir gelişme yaşandı. İlk olarak Ebru Gündeş, dünyaca ünlü müzik dinleme uygulaması Spotify'dan gelen 2022 raporunu paylaştı. Gündeş'in şarkıları, tam 168 ülkede 122.3 milyon defa dinlendi.

'Müzik her şeye, hepimize iyi gelir' diyerek bu gurur tablosunu Instagram'da yayınlayan ünlü sanatçıdan sadece 11 dakika sonra sahneye Hadise çıktı..

Ünlü popçu da yine aynı uygulamadan gelen raporunu yayınladı. Buna göre ünlü popçunun şarkıları, 177 farklı ülkede 103.3 milyon kez dinlenmişti. Ancak Hadise, boşanma sürecinde sahnede söylerken ağladığı şarkısına ait 'Küçük bir yoldayım, en başındayım' sözlerinin ise 'en çok paylaşılan şarkı sözü' olduğuna vurgu yapıp Ebru Gündeş'le rekabetini müziğe taşıdı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin