Dünyanın en çok konuştuğu adam Johnny Deep, konser vermek için İstanbul'a geliyor!

Dünyaca ünlü aktör Johnny Deep, rock müziğinin ünlü isimleri Alice Cooper ve Joe Perry ile düzenledikleri tur kapsamında 10 haziranda İstanbul’da konser verecek.

Dünyanın en çok konuştuğu adam Johnny Deep, konser vermek için İstanbul'a geliyor!

Hollywood Vampires adlı rock grubuna katılan ünlü aktör, konserde 12 bin kişiye müzik dinletisi yaşatacak. 10 haziranda doğum günü olan aktöre bir de doğum günü sürprizi yapılacak.

Ünlü aktör Johnny Depp, eski eşi Amber Heard ile iftira davası, aylarca dünya gündemini meşgul etmiş, Deep mahkeme jürisi tarafından haklı bulunduktan sonra rahat bir nefes almıştı. Bir süredir dünyaca ünlü rock grubuna katılan Johnny Deep, konser turnesi kapsamında farklı ülkelerde sevenleriyle buluşuyor. 9 haziranda doğumlu olan dünyaca ünlü yıldız, 2023’teki doğum gününü İstanbul’da geçirerek Türkiye'deki hayranlarıyla kutlayacak.

johnny-deep.webp

JOHNNY DEEP LİFEPARK İSTANBUL SAHNESİNDE HAYRANLARIYLA BULUŞACAK

Ünlü aktör Johnny Depp ile beraber rock müziğinin efsane isimleri Alice Cooper ve Joe Perry'den oluşan 'Hollywood Vampires', ilk büyük dünya turneleri "Hollywood Vampires Live Tour" kapsamında NEO Events organizasyonuyla katkılarıyla LifePark İstanbul sahnesinde hayranlarıyla buluşacak. Depp, doğum gününde şarkılarını 12 bin kişilik dev bir koroyla birlikte söyleyecek.

ABD'de ikisi de Hollywood film yıldızı olan aktör Johnny Depp ve eski eşi Amber Heard arasında haftalardır süren iftira davası Depp'in lehine sonuçlandı. Virginia Fairfax İlçe Mahkemesinde görülen davada 7 kişilik jüri heyeti, Depp'i haklı buldu. Heard'ün 2016'da ayrıldığı Depp'e 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin