Deren Talu, kendini ifşa etti!

Defne Samyeli' nin kızının paylaşımı magazine bomba gibi düştü

Deren Talu, kendini ifşa etti!

Defne Samyeli'nin kızlarından olan Deren Talu, sosyal medya hesabından yanlışlıkla bir erkeğin kolunun gözüktüğü fotoğrafı paylaştı. Talu'nun paylaşımı kısa süre sonra silmesi ise "Sevgilisini kendi elleriyle ifşa etti" yorumlarına neden oldu.

Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli'nin 22 yaşındaki kızı Deren Talu, tatil için Santorini'ye gitti. Cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren Talu, son paylaşımında sevgilisini ele verdi.

PAYLAŞIMIYLA KENDİSİNİ ELE VERDİ

Sosyal medya hesabından cesur bikinili ve mayolu pozlarını paylaşan Deren Talu bu sefer de Ege manzarasını gösteren bir fotoğraf paylaştı. Talu'nun paylaşımındaki fotoğraf çeken bir erkeğin kolunun gözükmesi takipçilerinin gözünden kaçmadı. Paylaşım sonrası panik olan Deren Talu fotoğrafı anında sildi. Talu'nun paylaşımını kısa sürede silmesi "Aşkını ifşa etti" yorumlarına neden oldu.

İşte Deren Talu'nun hemen sildiği o paylaşım:

DAHA ÖNCE BABASINDAN UYARI ALMIŞTI

Deren Talu, geçmişte babası Eren Talu'dan özel hayatını gizli tutması konusunda uyarılar almıştı. Diğer yandan Talu'nun bir süredir zengin bir ailenin oğluyla birlikte olduğu iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin