Demiray Erül hayatını kaybetti! Demiray Erül kimdir?

Demiray Erül 16 Ekim 2022 tarihinde 84 yaşında hayatını kaybetti.

Demiray Erül hayatını kaybetti! Demiray Erül kimdir?

 Şehir Tiyatroları’nın usta oyuncusu, aynı zamanda Tarzan Rıfkı ve Milyarder gibi Türk sinemasının çok sevilen filmlerinde oynadı. Dizi oyunculuğu da yapan Demiral Erül, ünlü televizyon dizileri Cennet Mahallesi, Kurtlar Vadisi, Çiçek Taksi, Tatlı Hayat ve Doktorlar dizisinde rol aldı. Peki, Demiray Erül kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? İşte, hayatı ve rol aldığı oyunlar…

Oyunculuk mesleğine Şehir Tiyatroları’nda başlayan Demiray Erül, 84 yaşında hayata gözlerini yumdu. Usta ismin ölüm haberi tiyatro ve sinema camiasında büyük üzüntüyle karşılandı. Tiyatro, sinema ve dizi oyunculuğu yapa Erül, aynı zamanda seslendirme sanatçısıydı. Ünlü oyuncu, bugün Bodrum Ortakent Mezarlığı’na defnedilecek. Peki, Demiray Erül kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? İşte, merak edilen tüm detaylar…

Demiray Erül hayatını kaybetti! Demiray Erül kimdir?

DEMİRAY ERÜL KİMDİR?
Demiray Erül, adını Şehir Tiyatroları’ndaki başarılı oyunculuk performansı ile duyurdu. Antonius ile Kleopatra, Ahududu, Deli Eder İnsanı Bu Dünya ve Gazete Gazete rol aldığı tiyatro oyunlarından bazılarıdır. Oyunculuğun yanında dans konusunda da oldukça yetenekli olan usta isim, daha sonra sinema ve dizi oyunculuğuna adım attı. Bu alanda da başarı gösteren Demiray Erül, İki Arkadaş, Böyle mi Olacaktı, Patron Kim gibi dizilerde rol aldı.Erül’ün televizyon sektöründe asıl tanınırlılığını sağlayan diziler ise; Cennet Mahallesi, Kurtlar Vadisi, Çiçek Taksi ve Tatlı Hayat oldu. En son oynadığı dizi ise meşhur Doktorlar dizisi oldu. Ünlü oyuncu bu dizide Nihat Altındağ karakterini oynadı. Demiray Erül, Kemal Sunal’ın başrolünü oynadığı Tarzan Rıfkı filmi ve Şener Şen’in başrolünü oynadığı Milyarder filmlerinde de yer aldı.

DEMİRAY ERÜL NEDEN ÖLDÜ, HASTALIĞI NEYDİ?
Şehir Tiyatroları’nın resmi twitter hesabı olan ‘Şehrin Tiyatrosu’ sayfasından, Demiray Erül’ün ölümü şu paylaşımla duyuruldu.

Demiray Erül hayatını kaybetti! Demiray Erül kimdir?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler