Demet Özdemir'in aşkı bitti! Tek kalemde çıkardı

Demet Özdemir, yaz aylarında aşk yaşadığı Yunan Dj Sergio'yu takipten çıktı. Ünlü oyuncunun bu hamlesi "Aşk bitti" yorumunu da beraberinde getirdi.

Demet Özdemir'in aşkı bitti! Tek kalemde çıkardı

Yunan DJ Sergio ile aşk yaşamaya başlayan Demet Özdemir sosyal medya hesabından dikkat çeken bir hamle yaptı. Güzel oyuncu aşk yaşadığı Yunan Dj Sergio'yu takipten çıktı.

YAZ AŞKI KISA SÜRDÜ
Oğuzhan Koç'tan boşandıktan sonra Yunanistan'a giden Demet Özdemir gönlünü Yunan Dj Sergio'ya kaptırmıştı. Ev aldığı için sürekli Yunanistan'da bulunan güzel oyuncun yaz aşkı kısa sürdü.

Demet Özdemir'in aşkı bitti! Tek kalemde çıkardı

TAKİPTEN ÇIKARDI
Evinin tadilatı için Atina'da bulunan Demet Özdemir, iddiaya göre; Sergio ile orada tekrar görüştü. Özdemir, tartışma yaşadığı Dj ile ipleri tamamen kopardı. Güzel oyuncunun, Instagram hesabından da Sergio'yu takipten çıkması ise ayrılık iddialarını güçlendirdi. Yunan Dj Sergio ise başarılı oyuncuyu takip etmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin