CZN Burak, depremzedeler için Messi ve Ronaldinho imzalı formaları sattı

'CZN Burak' olarak tanınan şef Muhammed Burak Özdemir, Türkiye'yi yasa boğan yıkıcı depremlerin ardından depremzedeler için seferber olmuştu.

CZN Burak, depremzedeler için Messi ve Ronaldinho imzalı formaları sattı

Kendisine hediye edilen Lionel Messi ve Ronaldinho imzalı formaları depremzedeler için satışa çıkaran Özdemir, formaların satıldığını ve elde edilen 1 milyon 200 bin liralık gelirin AFAD'a bağışlandığını açıkladı

Kahramanmaraş merkezli depremler, ülke genelinde büyük üzüntüye neden oldu. Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ'ı sarsan felakette 42 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Yıkıcı depremlerin ardından 'CZN Burak' olarak tanınan şef Muhammed Burak Özdemir de soluğu memleketi Hatay'da aldı.

Depremzedeler için seferber olan Özdemir, geçtiğimiz günlerde kendisine hediye edilen Lionel Messi ve Ronaldinho imzalı formalarını satışa çıkardığını duyurmuştu. Muhammed Burak Özdemir, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yeni bir açıklamada bulundu.Muhammed Burak Özdemir, formaların satıldığını ve elde edilen 1 milyon 200 bin liralık gelirin AFAD'a bağışlandığını açıkladı.

cznburak.jpg

GÖZYAŞLARI İÇİNDE YARDIM İSTEMİŞTİ

Öte yandan depremin ilk gününde erzak TIR'ları hazırlayan Muhammed Burak Özdemir, yayınladığı bir videoda gözyaşları içerisinde yardım istemişti.

"LÜTFEN HERKES ELİNDEN GELENİ YAPSIN"

Muhammed Burak Özdemir, "Lütfen herkes elinden geleni yapsın" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin