Cumali Ceber 2 izleyici ile buluştu

Cumali Ceber 2, sinema severlerle buluştu.

Cumali Ceber 2 izleyici ile buluştu

Halil Söyletmez'in sosyal medyada yarattığı karakterin sinema macerası “Cumali Ceber: Allah Seni Alsın”, geçtiğimiz Ağustos ayında vizyona girmiş ve vizyondaki ilk üç gününde 128 bin 564 biletli seyirci tarafından izlenerek yaz aylarında yerli film rekoruna imza atmıştı.

SERİ İKİNCİ FİLMLE DEVAM EDİYOR...

Başrollerini Halil Söyletmez ile beraber Doğa Konakoğlu, Emre Keskin, Serkan Şengül ve Esra İşgüzar paylaştığı, İsmail Düvenci, Emin Gümüşkaya, Alay Cihan ve Köksal Engur gibi tecrübeli isimlerin eşlik ettiği Cumali Ceber 2 bu sene de adından çok söz ettirecek.

8 Haziran'da tüm Türkiye'de izleyicisiyle buluşan Filmin konusu ise şu şekidle;

“Cumali, zamanını oğlu Cevher’e kız istemek için hazırlık yapmakla geçirir. Tam da bu sırada aldığı bir haberle sarsılır. Cumali’nin dedesine ait olan huzur evinin arsası satılmıştır ve onun yerine AVM yapılacaktır. Dedesini bu karardan vazgeçirmeyi planlayan Cumali’nin önce dedesi ile barışması gerekir. Aile yadigarı olan saati dedesine verirse onunla barışacağını düşünen Cumali, saati Çetin eniştesinden almak için yola koyulur. Cumali yolda kendisini beklenmedik bir aşkın ve maceranın içerisinde bulur.”

Cumali Ceber 2 vizyona giriyor

TRABZONLU İSİM GÖZ DOLDURUYOR

İlk film olan “Cumali Ceber: Allah Seni Alsın” da ana karakter Cumali Ceber'in oğlu Cüneyt Ceber'i oynayan ve oyunculuğu ile adından söz ettiren Trabzonlu isim Emre Keskin, devam filmine izleyicileri davet etti. Keskin izleyicilerin yine çok eğlenceli dakikalar geçireceğini vurguladı.
 

Cumali Ceber 2 vizyona giriyor

İŞTE FRAGMAN

Cumali Ceber 2 izleyici ile buluştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler