Cicişler'den yeni skandal! Cicişlerin sokak ortasında kavga görüntüleri ortaya çıktı

Ccişler olarak bilinen Esra- Ceyda Ersoy kardeşler bu kez sokak ortasında kavga etti. Cicişlerin kavga görüntüleri sosyal medyaya da düştü

Cicişler'den yeni skandal! Cicişlerin sokak ortasında kavga görüntüleri ortaya çıktı

Son dönemlerde kavgaları ve skandallarıyla adından söz ettiren Cicişler olarak ünlenen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler bu kez sokak ortasında kavga ettiler. Alaçatı'da birbirine giren ikili birbirlerini yerlerde sürüklediler. Cicişlerin kavga görüntüleri sosyal medyaya da düştü.

Tatillerini Alaçatı’da yapan ve sosyal medya hesaplarından da tatilleriyle ilgili paylaşımlarda bulunan Cicişler, birlikte yemek yedikleri mekan çıkışı neden çıktığı belli olmayan bir kavgaya tutuştu. Sokak ortasında olmalarına aldırmadan bir anda birbirlerine bağırmaya başlayan ikili saç saça baş başa birbirine girdi.‘2. Sayfa’ programının haberine göre; Ciciş kardeşlerin kavga esnasında birbirlerine, ‘Senin kafan güzel mi’ şeklinde bağırdıkları ortaya çıktı. Ortaya çıkan görüntülerde Ceyda Ersoy’un, Esra Ersoy’u yerlerde süreklediği görülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin