Çiçeği burnunda gelin Eda Ece balayından ilk pozunu paylaştı

Bir hafta önce Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturan oyuncu Eda Ece, sosyal medya hesabından balayından ilk karesini paylaştı.

Çiçeği burnunda gelin Eda Ece balayından ilk pozunu paylaştı

Beyaz bir elbise tercih eden oyuncu, güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekerken paylaşımı da 570 binden fazla beğeni aldı.

Yasak Elma dizisindeki "Eda" rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Eda Ece, 22 Haziran'da görkemli bir törenle basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlendi. Eşiyle tatil yapan Ece, sosyal medya hesabından balayından bir fotoğraf paylaştı.

BEĞENİ YAĞIYOR

Düğününden kareleri sık sık Instagram hesabından yayınlayan Eda Ece, balayında gözlerden uzak bir tatil yapmayı tercih ederek pek paylaşım yapmadı. Geçtiğimiz günlerde pembe bikinisiyle güneşlenirken objektiflere takılan Ece, Instagram hesabından beyaz elbisesiyle verdiği pozu yayınladı. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede 570 binden fazla beğeni alırken Cemal Can Canseven, Afra Saraçoğlu, Kerimcan Durmaz, Gamze Erçel ve Seda Sayan gibi ünlü isimlerden yorum geldi.

cicegi-burnunda-gelin-eda-ece-balayindan-ilk-pozunu-paylasti-002.jpg

SOYADINI GÜNCELLEDİ

Eda Ece, düğünün ardından 7,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından adını "Eda Ece Tuncer" olarak güncelledi. Güzel oyuncu, Instagram hesabından düğününden kareleri de sık sık takipçilerinin beğenisine sunuyor.

İşte Eda Ece'nin düğününden kareler...

cicegi-burnunda-gelin-eda-ece-balayindan-ilk-pozunu-paylasti.jpg

cicegi-burnunda-gelin-eda-ece-balayindan-ilk-pozunu-paylasti-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin