Çağlar Ertuğrul'un son halini görenler inanamadı

Sevilen dizi Teşkilat'ta 'Serdar Kılıçararslan' karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Çağlar Ertuğrul, dijital dizi Magarsus ile yakında izleyici karşısına çıkıyor.

Çağlar Ertuğrul'un son halini görenler inanamadı

Yeni dizi için değişime giden Çağlar Ertuğrul'un son hali ise görenleri şaşkına çevirdi.
Oyuncu Çağlar Ertuğul’un kendi Instagram hesabından paylaştığı son görüntüsü sosyal medya takipçilerini şaşırttı. Ertuğrul’un sevenleri “Bu ne hal Allah aşkına” şeklinde yorumlarda bulundu. Sosyal medyanın diline düşen yakışıklı oyuncu Ertuğrul’un yeni dizisi için kilo aldığı iddia ediliyor.

Çağlar Ertuğrul'un son halini görenler inanamadı

“RESMEN GÖBEK ŞOV”
Oyuncu Çağlar Ertuğrul’un sosyal medya hesabı Instagram’dan paylaştığı fotoğraf, Twitter kullanıcılarının diline düştü. Çağlar Ertuğrul'a ''Allah aşkına bu ne hâl?'', ''Resmen göbek show'' ve ''Kilo almak da yakışmış aslında'' gibi yorumlar geldi. Teşkilat dizisinden ayrılarak sevenlerini üzen Çağlar Ertuğrul’un Blu TV'de yayınlanacak olan yeni dizisi Magarsus için kilo aldığı iddialar arasında…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler