Burcu Kıratlı, tercih ettiği kıyafetle ödül törenine damga vurdu

İstanbul'da düzenlenen 9'ncu Altın Palmiye Ödül Töreni'nde Yılın Kadın Tiyatro Oyuncusu ödülüne layık görülen Burcu Kıratlı, tercih ettiği kıyafetle etkinliğe damga vurdu.

Burcu Kıratlı, tercih ettiği kıyafetle ödül törenine damga vurdu

2022'nin son etkinliklerinden biri olan Golden Palm Awards ödül gecesi İstanbul'da iş, sanat ve magazin dünyasından çok sayıda ismin katılımıyla gerçekleştirildi. Ünlü akınına uğrayan törene katılan isimlerden biri de oyuncu Burcu Kıratlı oldu.

YILIN KADIN TİYATRO OYUNCUSU SEÇİLDİ

Törende "Yılın Kadın Tiyatro Oyuncusu" ödülüne layık görülen Kıratlı, sahneye çıkarak ödülünü aldı. Kıratlı'nın tören için tercih ettiği kıyafet de hayli dikkat çekti. Dekolteli siyah bir elbise tercih eden Kıratlı, gecenin ilgi gören isimleri arasında yer aldı.

"İLK DEFA BU ALANDA ÖDÜL ALIYORUM"

Ödül töreni hakkında da konuşan Kıratlı, "İlk defa tiyatro alanında ödül alıyorum. Bu nedenle ödül benim için ayrı bir önem taşıyor" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler