Burcu Esmersoy güzellik sırrını açıkladı

Burcu Esmersoy'dan güzellik itirafı geldi. Magazin dünyasında adından sıkça söz ettiren sunucu Burcu Esmersoy, güzellik sırrını açıkladı.

Burcu Esmersoy güzellik sırrını açıkladı

Botoks ve dolgusunun olmadığını söyledi.Burcu Esmersoy, güzellik sırrını açıkladı. 2 yıldır kök hücre tedavisi yaptırdığını söyleyen Esmersoy "Cildimde bir bollaşma, bir sarkma, gözeneklerde açılma hissediyordum."

burcu-esmersoy1.jpg

"Burnumun, dudağımın kenarında çizgiler oluşmuştu. Botoks ve dolgum yok. Sadece kök hücre yaptırdım" dedi.Öte yandan; Burcu Esmersoy'un sosyal medyada 4 milyon takipçisi var. Yeni yıl için tanıtım fiyatını belirleyen Esmersoy, ana sayfasında süresiz kalacak post için dudak uçuklatan bir rakam istiyor.

burcu-esmersoy2.jpg

Esmersoy, yeni yılda yapacağı reklamlar için 100 bin TL talep ediyor. Gün sayısına göre ise fiyatlar 30 bin TL'den başlıyor. Sadece 24 saat görülebilen hikayelerde ürün tanıtma bedeli ise 30 bin TL.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin