Burcu Biricik'in Filiz Akın hayranlığı!

Ünlü oyuncu Burcu Biricik, Instagram hesabından Filiz Akın'ın Yeşilçam karelerini paylaştı.

Burcu Biricik'in Filiz Akın hayranlığı!

Ünlü oyuncu Burcu Biricik, Instagram hesabından Filiz Akın'ın Yeşilçam karelerini paylaştı. Paylaşımı gören Filiz Akın Burcu Biricik'e övgü dolu sözler yağdırdı.

Reyting rekorları kıran ve bu sezon ekranlara veda eden ‘Camdaki Kız’ın ‘Nalan’ı Burcu Biricik, sosyal medya hesabından Filiz Akın ile rahmetli Tarık Akan’ın başrolünde olduğu ‘Tatlı Dillim’ filminden kareler paylaştı.

"AŞIĞIM YEŞİLÇAM'A"

Altına da “Şu fotoğrafın güzelliğine bakar mısınız? Aşığım Yeşilçam’a. Bayılıyorum size” notunu düşüp, Filiz Akın’ı etiketledi.

burcu-biricikin-filiz-akin-hayranligi.jpg

"YETENEKLİ BURCU"

Yeşilçam’ın yaşayan efsanesinden Burcu Biricik'e yanıt gecikmedi. Akın, “Ne kadar mutlu oldum anlatamam. Siz de hep mutlu olun güzel ve çok yetenekli Burcu" karşılığını verdi.

burcu-biricikin-filiz-akin-hayranligi-001.jpg

"YEŞİLÇAM BAYRAĞINI İLERİLERE TAŞIYORSUNUZ"

Usta oyuncu ardından ekledi:

Yorumlara şöyle bir baktım da ayrıca benzetilmek çok gurur verici. Sizler Yeşilçam bayrağını çok ilerilere taşıyorsunuz.

Biricik'in yayınladığı karedeki Filiz Akın ile Tarık Akan’ın oynadığı ‘Tatlı Dillim’ 1972’de çekilmişti. ‘Ferit’ ile ‘Emine’nin büyük aşkını anlatan filmi Ertem Eğilmez yönetmişti. Burcu Biricik, Tarık Akan ve Filiz Akın’a hayran olduğunu söyledi.

burcu-biricikin-filiz-akin-hayranligi-002.jpg

burcu-biricikin-filiz-akin-hayranligi-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin