Beyaz Show ekranlara dönüyor! "Nisan ayında başlıyoruz"

Beyaz Show, seyircileri tarafından uzun süredir özlenen bir program olarak, yeniliklerle dolu bir içerikle geri dönüyor.

Beyaz Show ekranlara dönüyor! "Nisan ayında başlıyoruz"

Beyazıt Öztürk, uzun bir aradan sonra sevilen televizyon programı Beyaz Show'un geri döneceğini doğruladı.

Acun Ilıcalı'nın bir YouTube programında yaptığı müjdeli açıklamanın ardından, Öztürk de çekimlerin bu nisan ayında başlayacağını duyurdu. Yürüyüş yaparken "Aramızda Kalmasın" ekibi tarafından görüntülenen Öztürk, programın tam tarihi ve içereceği sürprizleri yakın zamanda açıklayacağının müjdesini verdi.

Beyaz Show, seyircileri tarafından uzun süredir özlenen bir program olarak, yeniliklerle dolu bir içerikle geri dönüyor. Öztürk, daha önce yaptığı açıklamalarda, programın önceki başarısının farkında olduklarını ve bunu aynı seviyede tutmak istediklerini belirtti. "Bıraktığımız yer çok güzeldi. İnsanların aklında da keyifli ve güzel kaldı" diyen Öztürk, programın içeriğini yeniden doldurarak, izleyicilerin "Yine mi aynı şeyler" demesini engellemek adına farklı ve yenilikçi içerikler sunmayı hedefliyor.

Beyazıt Öztürk'ün açıklamaları, Beyaz Show'un sadece eski popülaritesine dayanmayıp, aynı zamanda izleyicilere yeni deneyimler sunarak televizyon dünyasında yeniden önemli bir yer edinmeyi amaçladığını gösteriyor..

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin