Belediye Başkanı söyledi, halk dinledi

Tekirdağ Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ilçede düzenlenen konserde sanatçıya çiçek vermek üzere geldiği sahnede şarkı söyledi. Başkan Yüksel performansı ile hem izleyicilerden hem de sanatçı Burcu Güneş’ten tam not aldı. 

Belediye Başkanı söyledi, halk dinledi


30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve ünlü sanatçı Burcu Güneş’in sahne aldığı konser Ergene’nin Velimeşe Mahallesi’nde gerçekleştirildi. 
Konserin son bölümünde sahneye gelerek sanatçıya çiçek ve Ergene Velimeşespor’un üzerinde Burcu Güneş yazılı 59 numaralı formasını takdim eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuşmak yapmak üzere mikrofonu eline aldı. Teşekkür konuşması yapan Yüksel, sevdiği bir şarkıyı seslendirdi. Sahnede sanatçılara taş çıkartacak bir performans sergileyen Başkan Yüksel hem sahnedeki sanatçı Burcu Güneş’den hem de Velimeşe Meydanı’nı dolduran vatandaşlardan tam not aldı. 
Konser havai fişek gösterisi ve fener alayı ile sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler