Bebek'te objektiflere yansıyan Melisa Döngel, Sergen Yalçın soruları!

Döngel, Sefo'nun ardından Alaçatı'da Sergen Yalçın ile birlikte yakınlaştığı yönündeki söylentilerle adından söz ettirmişti.

Bebek'te objektiflere yansıyan Melisa Döngel, Sergen Yalçın soruları!

Bebek'te objektiflere yansıyan Melisa Döngel, Sergen Yalçın ile aşk yaşadığı yönündeki soruları cevapsız bıraktı. Suskunluğunu koruyan oyuncu, hızla oradan ayrıldı.

Bir dönem Deniz Şahin ve Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşayan oyuncu Melisa Döngel'in adı şarkıcı Sefo ile anılmıştı. İkili, 'aşk' iddiaları hakkında net bir açıklamada bulunmasa da sık sık birlikte görüntüleniyordu.

Döngel, Sefo'nun ardından Alaçatı'da Sergen Yalçın ile birlikte yakınlaştığı yönündeki söylentilerle adından söz ettirmişti. Melisa Döngel'in Yalçın ile ortak arkadaşları sayesinde tanıştığı konuşulmuştu.

Melisa Döngel, Bebek'teydi. Oyuncu, bir erkek arkadaşıyla birlikte objektiflere yansıdı. Birlikte yemek yedikten sonra mekandan çıkış yapan ikili, taksi beklerken görüntülendi.

bebekte-objektiflere-yansiyan-melisa-dongel-sergen-yalcin-sorulari.jpg

O SORULARA YANIT YOK

Oyuncu, muhabirlerin Sergen Yalçın ile ilgili sorularını duymamazlıktan geldi. Suskunluğunu koruyan Melisa Döngel, ardından hızla oradan ayrıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler