Balık Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Balık Burcu

Yeni yıl yaklaşınca burçları takip edenler gelecek yılda kendilerini nelerin beklediği konusunda araştırmalar yapıyor. Balık Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Balık Burcu ve tüm detaylar…

Balık Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Balık Burcu

2024 yılına sayılı günler kala Astrolojiye merak duyanlar burçlarını yeni yılda neler beklediğini merak ediyor. Balık Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Balık Burcu ile ilgili bütün ayrıntılar bu sayfada.

balik-burcunu-2024te-neler-bekliyor-2024-balik-burcu.webp

Haber61 Köşe yazarı Astrolog Banu Boz, yeni yılda Balık Burçlarını nelerin beklediğini kaleme aldı.

Astrolog Banu Boz, Balık Burcu ile ilgili şunları söyledi;

2023/11/25/astrolog-banu-boz-001.webp

Burçlar kuşağının en son burcu olan Balık burcu, bir döngünün sonu; bitirme ve tamamlanma enerjisinin göstergesidir. Sanat, ilham, inançlar, ruhsal rehberlik gibi soyut kavramlarında temsilcisi olan Balık burcu etkileri, büyü ve sihirle de yakından ilişkilidir. Balık burcu insanları genel olarak sezme gücü olan duygusal, renkli hayallere sahiptir. İletişimi ifade eden Merkür’ leri Balık burcunda ise dış alemi sezgi yolu ile algılarlar. Balık burcu insanının yaradılışından gelen mistik yönleri ve sanatsal kabiliyetleri vardır. Yaratıcı hayal güçleri sayesinde resim, müzik ve yazarlık alanında başarı sağlayabilirler. Balık burçları, kendilerini kamufle etme ve geri planda bırakma gibi özelliklere de sahiptirler. Bu yüzden balıklar, sinsilikleri ile de bilinirler. Hesapçı tarafları onları hedeflerine ulaştırır. Bir balık kendi hatasını itiraf etmediği sürece asla yakalanmaz.

Balıklar, merhametli yanları ile tanınırlar. Onlar yardım kurumlarında her zaman önemli görevleri gönüllü olarak üstlenirler. Çoğu Balık burcu, hayatlarının bir döneminde mecburen katlandığı şartları mutlaka yaşarlar. Şaşırtıcı olan bu durumdan şikâyet etmez ve kendilerini haklı gösteren birçok neden de öne sürerler.

12 Şubat 1 Mart arası doğan Balık burçları, merhametli, kendini feda edecek kadar duygusal olurlar. Aileleri onlar için çok değerlidir. Duygusal yönleri çok güçlü olmalarından dolayı çocukları için her türlü zorluğa katlanırlar. Bu zaafları çok rahat sömürülebilir. Çok dikkatli olmalıdırlar. Hayatlarının büyük bir bölümünde zaruri şartlar içinde kalmaları olasıdır. Aileden gelen kalıtsal hastalıklara ayrıca dikkat etmeleri gerekir ve çoğunun medyumluk yetenekleri vardır. İyi bir ajan. İyi bir örgütleyici ve iyi bir mistik lider olurlar. Jüpiterleri su ve hava gurubu burçlardan birinde ise çok iyi bir hatip ve misyonu olan bir lider vasıfları vardır.

2-11 Mart arası doğan Balık burçları, daha hesapçı ve sinsidirler. Menfaat ve çıkarlarını iyi bilirler. Farklı cinsel eğilimleri olabilir. Maddi kazançlarına dikkat etmelidirler. Ticari bir iş içindelerse kayıpları olur. Yatırım yapmak durumundalarsa ilaç sektörü ve sanatsal içeriği olan işlere yönelmeleri onlara iyi gelecektir. Jüpiterleri toprak burcunda ise zengin olurlar.

12-20 Mart arası doğan Balık burçları, kimliklerini çok iyi kamufle eder ve yönetirler. İşlerini birileri aracılığı ile ilerletirler. Bir olay anında oradan uzaklaşır ya da görmemiş bilmiyormuş gibi davranırlar. Hayatları boyunca bazı talihsizlikler yaşamaları muhtemeldir. Jüpiterleri ateş gurubu burçlardan birinde ise iyi bir senarist, bestekar, psikolog, hekim ve din adamı ya da inançlarla ilişkili bir oluşumun lideri olabilir ve insanları psikolojik olarak etki altına alabilirler.

2024 ve BALIK BURCU

2024 yılı Balıkları iyileştirecek. Balıklar, ocak ayında oldukça hareketlisiniz. Hastane işleri olanlar düzen oluşturmak için belli program oluşturuyorlar. Şubat ayı kişisel haklarınızla ilgili oluşumlar içindesiniz. Konum ve şartlarınızda iyileşme oluyor. Mart ayı seyahate çıkabilirsiniz. Takip etmeniz gereken işleriniz öncelikli durumda geçiyor. Ve size aşk var. Nisan ayı ile ilişkilerinizdeki gelişmeleri başka bir aşama taşıyorsunuz. Yeni bir görüş alanı oluşturuyor ve mayısa kadar bereketli döneme giriyorsunuz. İyi değerlendirmeye bakınız. Şanslı günler size iyi geliyor. Ekim ve Aralık arası kişisel durumunuzu başka aşamaya taşımak için emek vereceğiniz günler içinde olacaksınız. Balık burçları bu yılın Merkür retroları geçmiş de yapmış olduğunuz girişimlerinizi yeniden düzenleme adına size destek veriyor. Nisan ortalarında burcunuzda Mars ve Satürn kavuşumda olacak ve bu süreç yeni oluşumları başlatacak. Uzun vadeli zorlanacağınız ve bir düzen içinde ilerleyecek olan gelişmeler bazı blokajları da beraberinde getirebilir dikkatli olmalısınız. Bu yıl girişim ve mücadele içinde olduğunuz alan sizin güvenliğiniz ve özel alanınızla ilgili konularda ilerliyor.

Balık burçları; zorlayan, kısıtlayan fakat yeniden form veren zamanın temsilcisi Satürn 2023- 2026 arası burcunuzda kalacak ve sizin hayat standartlarınızı yeniden reforme edecek. Zor zamanlar içindesiniz. Birçok Balık burcu yeni sorumluluklar alıyor. Rahat olun. 2024 ortaları size bereket getirecek ve birçok probleminize de çözüm getirecek zaman içinde olacaksınız. İyi değerlendirmeye bakın derim.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler