Baba Parasında bir Trabzonlu: Emre Keskin

Yeni yılın ilk günü vizyona giren ‘Baba Parası’nda Trabzonlu oyuncu Emre Keskin de rol alıyor.

Baba Parasında bir Trabzonlu: Emre Keskin

Haber61 – Haber Servisi – Yeni yıla merhaba dediğimiz ilk günde sinemanın alışık olduğunun dışında Çarşamba günü yeni film ‘Baba Parası’ vizyona girdi.

Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut’un başrollerinde yer aldığı filmde Trabzonlu oyuncu Emre Keskin’de yer alıyor.

Selçuk Aydemir’in yönettiği komedi türündeki film daha fragmanları yayınlandığı esnada büyük ses getirdi. Vizyon tarihinden itibaren sinemaseverlerin filme yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Filmin konusu

Bir zengin, bir fakir, bir siyahi, bir beyaz, bir profesör, bir cahil, bir köylü, bir şehirli, bir Hıristiyan, bir Müslüman kardeş olabilir mi? Eğer yakın zamanda ölen, ülkenin en zengin insanının gayri meşru çocukları ve yasal varisleri olduklarını öğrenirlerse neden olmasın?

Kendilerine düşen payı almak için bekleyen kardeşler ikinci büyük şoku yaşarlar. Mirasın tamamına içlerinden sadece birisi sahip olabilecektir “en kötü olanı”. Ortada babasının mirasını koyduğu dev bir kasa vardır ve bu kasanın şifresini ancak babası gibi açgözlü, düzenbaz, acımasız, zeki, uçarı çocuk bulabilecektir. Şifreyi bulmak için kardeşler arasında kıyasıya yarış başlar. Kardeşler, para için insanın ne kadar ileri gidebileceğinin komedisini sergilerler.

Baba Parasında bir Trabzonlu: Emre Keskin

Baba Parasında bir Trabzonlu: Emre Keskin
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler