Ayşenur Balcı dans videosu ile tartışma yarattı!

Ayşenur Balcı dans videosu ile yeniden gündeme gelmeye başardı. TV8'de yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasına katılan ve ardından tv ekranlarında görmeye alıştığımız güzel isim olay yaratmaya devam ediyor.

Ayşenur Balcı dans videosu ile tartışma yarattı!

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ün kazanan Ayşenur Balcı rahat durmuyor. Daha önce olay görüntüleriyle bir çok kez gündeme gelen Ayşenur Balcı dans videosu ile birlikte bir kez daha konuşulmaya başlandı. Bir mekanda eğlendiği görülen güzel ismin derin göğüs dekoltesini göstermesi tartışma yarattı. Bir yarışmayla üne kavuştuktan sonra bu tip görüntülerle gündeme gelen Ayşenur için sosyal medyada da tartışmalar yaşandı.


BAMBAŞKA BİRİ OLDU

İşte Benim Stilim'in en çok akılda kalan yarışmacılarından biri olan Ayşenur son dönemlerde bambaşka biri haline geldi. Stilini baştan aşağıya değiştirerek lenslerini çıkaran ve saçlarını koyulaştıran Ayşenur'un son hali çok şaşırttı

İŞTE AYŞENUR BALCI'NIN SON HALİ




Moda yarışması olan İşte Benim Stilim'de sarı saçları ve mavi gözleriyle dikkat çeken Ayşenur Balcı, ekranlardan uzak kaldığı son dönemlerde fotomodellik yapıyor. İmajını da değiştiren güzel isim lenslerinden ve saç renginden vazgeçti. Dişlerini de yaptırdığı görülen Ayşenur bu haliyle de beğeni topladı.

KİMDİR?

Aslen Trabzon Sürmeneli olan yarışmacı 23 Ağustos 1994'te İstanbul'da dünyaya geldi. Başak burcu olan güzel isim lise eğitimini tamamladıktan sonra Açıköğretim Üniversitesi'nde okumaya devam etti. Yaşamını İstanbul'da sürdüren güzel yarışmacı 1.72 boyunda ve 52 kilo olmakla beraber 80-60-90 ölçülerine sahip. Modellik yapan Balcı son dönemde oyunculuk ve dansa merak salmıştır. 2013'te Otisabi isimli bir dizi filmde yer aldı ve daha sonra Kiraz Mevsimi dizisinde rol aldı

AYŞENUR BALCI INSTAGRAM FOTOĞRAFLARI






HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin