Ayrılığın ardından Yalı Çapkını aşıkları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'den ilk kare geldi!

Yalı Çapkını" dizisiyle son dönemde popülerliğini arttıran güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, 4 yıldır meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşıyordu.

Ayrılığın ardından Yalı Çapkını aşıkları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'den ilk kare geldi!

Bir süredir ikilinin ilişkisinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyordu. Hatta Afra Saraçoğlu'nun adı partneri Mert Ramazan Demir ile anılmıştı. Geçtiğimiz günlerde ortak ayrılık açıklaması yapan Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu ilişkilerine son vermişti. Afra Saraçoğlu ile adı aşk dedikodularına karışan Mert Ramazan Demir'den ilk kare geldi... İşte kırmızılar içindeki Afra Saraçoğlu'dan Mert Ramazan Demir ile selfie...4 yıllık aşklarıyla bilinen Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu'na nazar değmişti. Genç oyuncular ilişkilerini bitirme kararı aldıklarını yaptıkları paylaşım ile duyurmuştu.

yali-capkini1.jpgŞimdilerde "Yalı Çapkını" dizisiyle yıldızı parlayan Afra Saraçoğlu, 4 yıldır meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile birliktelik yaşıyordu.

yali-capkini2.jpg

Bir süredir ikilinin ilişkisinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyordu. Dedikodular doğru çıktı çift yollarını ayırdı.Afra Saraçoğlu'nun adı partneri Mert Ramazan Demir ile anılırken Mert Yazıcıoğlu'nun ise gönlünü güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan'a kaptırdığı iddia edilmişti Afra Saraçoğlu ile adı aşk dedikodularına karışan Mert Ramazan Demir'den ilk kare geldi...

yali-capkini3.jpg

İşte kırmızılar içindeki Afra Saraçoğlu'dan Mert Ramazan Demir ile selfie... Geçtiğimiz günlerde ortak ayrılık açıklaması yapan ikiliden Mert Yazıcıoğlu son pozlarıyla adeta nispet yaptı. İşte Afra Saraçoğlu'ndan ayrılan Mert Yazıcıoğlu'nun yeni pozları...

yali-capkini4.webp

Yakışıklı oyuncu Mert yazıcıoğlu'nun paylaşımına "Kaybettiğin Mert'e dön de bir bak Afra" yorumları yapıldı.

yali-capkini5.webp

Mert Yazıcıoğlu'nun siyah beyaz pozlarına hayranlarından "Senden sonra hayatım renksizleşti demek istemiş" yakıştırmaları da geldi.

yali-capkini6.webp

Yazıcıoğlu'nu sosyal medyada 1.6 milyon kişi takip ediyor.Ortaya atılan aşk iddiaları sonrası gözde ikili, sessizliğini yaptıkları paylaşım ile bozdu.

Yıllardır birliktelikleriyle göz dolduran aşıklar, yollarını ayırdığını sosyal medya hesabından yaptıkları ortak paylaşım ile duyurdu. İşte Afra Saraçoğlu'nun yaptığı o paylaşım...

yali-capkini7.jpg

Mert Yazıcıoğlu da ayrıldığı sevgilisiyle aynı yazıyı sosyal medya hesabından yayınladı.

yali-capkini8.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin