Aylin Coşkun Paris'te isyan etti

Aylin Coşkun tatil için gittiği Paris'te bir AVM'de hırsızlar tarafından soyuldu. Ünlü isim soyulduktan sonra Instagram'dan isyan etti.

Aylin Coşkun Paris'te isyan etti

Soyulduğunu fark eden Coşkun, sosyal medyadan yayınladığı videoda 'Allah bizim polisimizden razı olsun' diyerek Paris'teki sisteme isyan etti.Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, tatil için Fransa'nın başkenti Paris'e gitti. Şarkıcı, eşi Volkan Aslan'ın sürpriziyle doğum gününü kutlamak için gittiği Paris'te bir AVM'de cüzdanı çalındı.

aylin-coskun1.jpg

Büyük bir şaşkınlık yaşayan ünlü isim soyulduktan sonra Instagram'dan isyan etti.

"ALLAH BİZİM POLİSİMİZDEN RAZI OLSUN"

Coşkun, Instagram hesabından yayınladığı videoda yaşadığı hırsızlığı anlattı. Hırsızlığın şokunu atlatamayan Coşkun, "Evet resmen soyulduk arkadaşlar bildiğiniz çantamı açıp içinde Euro'ları aldılar...

Buradaki güvenlik tiplerde bugün burada bir sürü soygun yapılmış ve burada da armut topluyorlar. Güvenlik var ama neden var belli değil resmen bildiğiniz soyulduk. Hiçbir şey yapmıyorlar, sadece tutanak tutuyorlar...

aylin-coskun2.jpg

Bunu gelip sıkıysa bizim ülkemizde yapsınlar da göreyim ben, Allah bizim polisimizden razı olsun. Gerçekten polisimizden bin kere Allah razı olsun. Burası sözde Fransa yani Pariste'yiz ve bir sürü soygun oluyor. Düşünün biliyorlar ver hiçbir şey yapmıyorlar. Sözde güvenlik var. Güvenlik burada sadece size tutanak tutmak için var" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin