Çağatay Ulusoy ile Ece Sükan aşk mı yaşıyor? Partide görüntülendiler

Haklarına çıkan aşk iddiaları belgelendi. İddialar ilk çıktığında taraflar bu haberler hakkında konuşmamışlardı

Çağatay Ulusoy ile Ece Sükan aşk mı yaşıyor? Partide görüntülendiler

Çağatay Ulusoy ile Ece Sükan hakkında çıkan aşk iddiaları belgelendi. İddialar ilk çıktığında taraflar bu haberler hakkında konuşmamışlardı. Çağatay Ulusoy ile Ece Sükan'ın Marmaris'te tatil yaptıkları öne sürüldü.

Çağatay Ulusoy ile Ece Sükan hakkında çıkan aşk dedikoduları bir kez daha magazin basınında yer bulmaya başladı. Marmaris'e tatile gittikleri iddia edilen Ece Sükan ile Çağatay Ulusoy iddiaya göre geçtiğimiz gün bir partiye katıldılar ve gece boyunca birbirlerinden ayrılmadılar.

İki isim geçtiğimiz Nisan ayında da Anadolu Yakası'ndaki bir mekanda eğlenmişlerdi. O eğlencede iki isme Rıza Kocaoğlu ve Bensu Soral da eşlik etmişti.

TATİL YAPTILAR

Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan, Marmaris'te kısa süreli bir tatil yaptılar. Aşklarını gizli bir şekilde yapan iki isim, yine iddiaya göre Bodrum'da da bir partiye katıldılar.

ask-iddialari-belgelendi.jpg

ask-iddialari-belgelendi-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin