Amanda Cerny, türbanı taktı, bayrağını astı!

"Yozgatlı Dayı" Amanda Cerny'nin gözbebeği oldu

Amanda Cerny, türbanı taktı, bayrağını astı!

Sosyal medya son günlerde bu iki ismi konuşuyor. Birisi, Snapchat fenomeni ve milyonlarca takipçisi olan Amanda Cerny ve diğeri ‘Yozgatlı Dayı’ olarak hayatımıza giren Cemal Lalek. Sebep ise; bu ikilinin Twitter üzerinden birbirleriyle yaptıkları konuşmalar. Son olarak Amanda Cerny, elinde bir yüzük tutan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmış ve ‘Yozgatlı Dayı’ Cemal Lalek’e evlilik teklifinde bulunmuştu.

Türk takipçilerinin sayısında bu paylaşımlardan sonra büyük bir artış olan Amanda Cerny son yaptığı paylaşımla tüm Türkiye’nin gönlünü kazanacak gibi görünüyor. Resmi twitter hesabından balkonuna Türk Bayrağı asarken çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Amanda Cerny, bu paylaşımına “Yeni bayrağımı asıyorum” notunu düşmüş.


Amanda Cery ayrıca Instagramı'ndan türbanlı resmini paylaştı. Türk kullanıcılar bu fotoğrafa beğeni yağdırırken sosyal medyada en çok paylaşınlardan oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler