Alperen Duymaz'dan Melisa Aslı Pamuk açıklaması

Ekranların yeni dizisi Ego dizisinde partner olan Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk arasında sette "Geç kaldın" tartışması yaşandı.

Alperen Duymaz'dan Melisa Aslı Pamuk açıklaması

Duymaz'ın bu olaydan sonra Pamuk'u takipten çıktığı iddia edildi. Tüm bu yaşananların ardından Alperen Duymaz, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Çarpışma dizisinde beraber çalışan Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk EGO dizisinde de partner oldu. Ancak bu dizide ikilinin arası bozuldu. Alperen Duymaz partneri Pamuk’a çekime geç geldiğini belirterek çıkıştı.

Sahnenin çekimlerini tamamladıktan sonra güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk, set ekibine “Çok mu geciktim?” diye sordu.Tüm yaşananların ardından Alperen Duymaz'dan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan oyuncu şöyle dedi: Neler olduğu konusunda tekrar şaşkınım. Dün de şaşkındım. Umarım şaşırmamayı öğrenirim. Söyleyeceklerim bu kadar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin