Aleyna Tilki ve Sefo ikilisi depremzede çocuklarla oyun oynadı

Şarkıcı Aleyna Tilki ile rapçi Sefo, Hatay'da depremzede çocuklarla bir araya geldi. Çocuklara moral vermek için oyunlar oynadılar işte detaylar...

Aleyna Tilki ve Sefo ikilisi depremzede çocuklarla oyun oynadı

Aleyna Tilki ile Sefo, 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından çocuklar için harekete geçti. Hatay’ın İskenderun ilçesinde giden ikili, depremzede çocuklarla oyun oynadı. Çocuklarla sohbet ederken yanındaki kız çocuğunun saçını okşamasıyla duygulanan Sefo o anları Instagram hesabından şu sözlerle anlattı:

“Çadır kentte çocuklarla buluştuk, hiçbir şey olmamış gibi güldük eğlendik fakat Tuana bana beklemediğim bir anda öyle bir şey yaşattı ki bunu tarif edemem. Çok güzelsiniz çocuklar.”Sefo, depremzedeler için Ahbağ Derneği’ne 200 bin lira bağışta bulunmuştu.

aleyna-tilki-sefo.jpeg

Aleyna Tilki de geçen günlerde Instagram hesabından yayınladığı video ile depremzede çocuklar için oyuncak ve oyun alanı kurmak için yardım istemişti. Ahbap Derneği ile işbirliği yapan Tilki, “Şu anda afet bölgesindeki çocukların oyuncaklarla bağ kurup onlarla duygularını paylaşmaya, onlara sarılmaya çok ihtiyacı var. Deprem bölgesine gidecek oyuncak yardımı için Ahbap’la oluşturduğumuz linke tıklayarak para bağışı yapabilirsiniz” demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler