Akrep Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Akrep Burcu

Yeni yıl yaklaşınca burçları takip edenler gelecek yılda kendilerini nelerin beklediği konusunda araştırmalar yapıyor. Akrep Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Akrep Burcu ve tüm detaylar…

Akrep Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Akrep Burcu

2024 yılına sayılı günler kala Astrolojiye merak duyanlar burçlarını yeni yılda neler beklediğini merak ediyor. Akrep Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Akrep Burcu ile ilgili bütün ayrıntılar bu sayfada.

akrep-burcunu-2024te-neler-bekliyor-2024-akrep-burcu.webp

Haber61 Köşe yazarı Astrolog Banu Boz, yeni yılda Akrep Burçlarını nelerin beklediğini kaleme aldı.

Astrolog Banu Boz, Akrep Burcu ile ilgili şunları söyledi;

2023/11/25/astrolog-banu-boz-001.webp

Burçlar kuşağında; yeraltı kaynaklarını ve zenginliklerini temsil eden, psikolojiyi dönüştüren, güçlendiren; ayrıca, cerrahi alan, kriminal konular, mafya ve bankacılık, Akrep burcunun temsil ettiği konularla ilişkilidir. Akrep burçlarının doğuştan gelen yetenekleri vardır. Sezgi güçleri olan, dikkatli ve analitik bir akla sahiptirler. Parayı kullanmayı bilirler ve şaşılacak halde para da Akrep burçlarını ne yapar eder bulur. Araştırmacı tarafları yüzünden Akrepler yasaklanan şeylere karşı özel bir merak ve hassasiyet gösterirler. Ve çoğunun Aktivist yönleri güçlüdür. Çok sırlı olurlar. Kuşkucu ve güvensiz yanları onlara gereksiz kıskançlık krizleri yaşayabilir. Krizlere iyi müdahale etmeleri ve yönetmeleri sayesinde siyasette başarı sağlarlar. Akrepler zor zamanların insanlarıdır. Başlarına ne gelirse gelsin önü sonu toparlanırlar. Her şeye rağmen burçlar kuşağının en merhametli en sevgi dolu burcu Akreplerdir. Acıma hislerini en derinden yaşarlar ve kızgınlıkları hiddetleri ne kadar güçlü olursa olsun affetmeyi de bilirler.

23 Ekim-2 Kasım arasında doğan Akreplerin hisleri çok gelişmiştir. Doğal yetenekleri ve kurnaz zekâları vardır. Çok iyi yönetmen ve yönetici olurlar. Toplumla ilişkili olayları yönlendirme becerilerine sahiplerdir. Doğuştan gelen medyum yetenekleri sayesinde öngörü yapmada başarılıdırlar. Dedektif aklına sahip oldukları için kendilerini kamufle ederek olayları çözerler. Sırlı ve bilinmezlere karşı tuhaf merakları onları araştırmaya yönlendirir. Ezoterik konulara olan hassasiyetleri sayesinde ruhsal alanda önemli güçler elde edebilirler. Yönetici gezegenleri Mars, iyi durumdaysa onlar yenilmez bir savaşçıdır. Marsları su gurubu burçlardan birindeyse araştırmacı yönleri çok güçlü olur.

3-12 Kasım arasında doğanlar çok daha güçlüdür. Krizlere karşı dayanıklı ve çok tutkuludurlar. Hedeflerinin peşini bırakmazlar. Onlar için aşk hayatlarının merkezidir. Doğum haritalarında Venüs’ü Pluto ile sert açıda ise takıntılı ve kıskanç biri olurlar. Maden ve şehir alt yapısını ilgilendiren konulardan gelir elde edebilirler. Kendilerini kamufle etme becerileri vardır ve bağlantı konularında iş bitirme özeliğine sahiplerdir. Toplumsal alanı ilgilendiren iş yaparlar. Etik olmazlarsa itibar kaybına uğrama ihtimalleri vardır. Ve âşık olurlarsa gözleri hiçbir şey görmez ve çoğu değerleri yok sayabilirler. Yönetici gezegenleri Mars, ateş ve hava gurubu burçlardan birinde ise önemli işlerde bulunur ve önemli kişilerle bağlantı oluştururlar.

13-21 Kasım arası doğan Akrepler ise sanatsal kabiliyetleri yüksek olur. Kendilerini fazla ortaya atmadan işlerini planlı ve sinsice yoluna koyarlar. İyi bir sinema ve tiyatro sanatçısı olurlar. Sosyal çevreleri geniştir. Bir işin peşine düştükleri zaman asla bırakmazlar. Bencil yönleri baskın olur. İhtirasları yüzünden kendilerine zarar verebilirler. Konuşmaları iğneleyicidir. Hedeflerine aldığı her ne ise vaz geçmezler. Hayatlarının bir bölümünü zaruret içinde ve yasaklı olarak yaşamak durumunda kalabilirler.

Yönetici gezegenleri Mars Yay burcunda ise uluslararası şöhreti yakalayabilirler.

Akrepler, hani garip bir tabir var ya “vur duvara gelsin geriye” denilenlerdensiniz. Her ne kadar sert ve kararlı görünseniz de sizin kalbinizdeki merhamet ve vicdan duygusu hiçbir burçta yoktur.

2024 ve AKREP BURÇLARI

2024 Akrep burçlarına ağır sorumluluklar getiriyor. Hizmet vereceğiniz işler içinde olacaksınız ve süreç tüm seneye yayılacak. Bazı Akrepler iş başvurusu, tanıtım yapmak durumunda olabilirler. Bazıları, bir anlaşma imzalayabilirler. Bazıları evlenebilir. Sonuç ne olursa olsun. Akrepler bu yıl zorlanacaksınız. Mücadelenizi ailevi konular, yerleşim ve güvenliğiniz için vereceksiniz. 9 Haziran 21 Temmuz arası yükselen Akrep burçları hakları için mücadele verecekler. Radikal değişim zamanı. İlişikleriniz kişisel alanda ilerliyor. Haziran ile banka hesaplarınız başka aşamaya geçiyor. Bu arada Satürn Balık burcu transiti size destek olacak. Özellikle Akrep burcunun ortalarında doğanların hayatları yeniden reforme ediliyor. Merkür retroları; profesyonel işlerinize ve maddi kaynaklarınıza düzenleme getiriyor. 24 Nisan da gerçekleşecek dolunay, hizmetinizin karşılığı gelirinizi netleştiriyor. 1 Kasım yeni ayı ile yeni kalıcı fırsatlar yakalıyorsunuz. Akrep burçları, bu yıl yükünüz ağır. Şartları zorlamamakta fayda var.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler