Ahmet Kural ile avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik'ten beklenen davetiye geldi!

Başarılı oyuncu Ahmet Kural uzun süredir birlikte olduğu avukat Çağla Gizem Çelik ile yakın zamanda nikah masasına oturacaklarını duyurmuştu. Beklenen davetiye geldi.

Ahmet Kural ile avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik'ten beklenen davetiye geldi!

Başarılı oyuncu Ahmet Kural uzun süredir birlikte olduğu avukat Çağla Gizem Çelik ile yakın zamanda nikah masasına oturacaklarını duyurmuştu. Beklenen davetiye geldi. Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik aşkı 18 Temmuz'da nikah masasına taşınacak. İşte Ahmet Kural ile müstakbel eşi Çağla Gizem Çelik'in düğününe ilişkin ayrıntılar...

Oyuncu Ahmet Kural ile avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik'ten beklenen nikah davetiyesi geldi! 24 Mart'ta yaptıkları açıklamayla dört yıllık ilişkilerini bitirdiklerini açıklayıp ayına barışan aşıklar, 18 Temmuz'da Bodrum Cennet Koyu'ndaki bir otelde vuslata erecek.

İki aydır düğün hazırlıkları ile uğraşan müstakbel gelin Çağla Hanım'ın cuma günü adliyeden yaptığı paylaşımına denk geldim.

SON BEKAR İŞ GÜNÜYDÜ!

Cübbesiyle birkaç fotoğraf paylaşıp altına da "Son bekar iş günüydü diyelim" yazmış. Son hazırlıklar için Bodrum'a giden Çağla Hanım ile Ahmet Kural, bir ömür aynı yastığa baş koyarlar umarım.

ahmet-kural-ile-avukat-sevgilisi-cagla-gizem-celikten-beklenen-davetiye-geldi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin