Ahmet Kural ifade verdi ve açıklama yaptı; Haksız olmak...

Ahmet Kural, Sıla'nın şikayeti ile ilgili olarak adliyede ifade verdi. Ahmet Kural adliye çıkışında yaptığı açıklamada "Haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır" dedi.

Ahmet Kural ifade verdi ve açıklama yaptı; Haksız olmak...

Sevgilisi Sıla Gençoğlu’nun şikayeti üzerine hakkında soruşturma başlatılan oyuncu Ahmet Kural, öğleden sonra avukatı Sibel Aydın'la birlikte Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek, ifade vermek için savcının bulunduğu kata çıktı. Bu sırada Kural, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. 

"HAKSIZ OLMAK, HAKSIZLIĞA UĞRAMAKTAN DAHA ACIDIR"

Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren ifadesinden sonra kısa bir açıklama yapan Ahmet Kural, "Konuyla ilgili açıklamalarımı resmi makamlara yapacağımı belirttim, bu doğrultuda da içeride ifademi verdim. Türk adaletine güveniyorum, yargı süreci devam ediyor. Benim için yeni bir başlangıç her anlamda. Böyle bir konunun içinde adımın anılması hiç istediğim bir konu. Anıldığı için herkesten çok özür diliyorum tekrar. Yaşananlar için de asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır" ifadelerini kullandı.

Ahmet Kural'ın açıklama yaptığı sırada adliye önündeki bazı vatandaşların, ünlü oyuncuyu yuhalaması dikkatlerden kaçmadı.

Ahmet Kural ifade verdi ve açıklama yaptı; Haksız olmak...
"ADİL YARGILANMA HAKKINA SAYGI DUYULMALI"

Ahmet Kural'ın avukatı Sibel Aydın, müvekkilinin adil yargılanma hakkına saygı duyulmadığını iddia ederken, "Günlerdir yaratılan manipülasyon sürecinde ısrarla müvekkilimin henüz ifade vermediğini, tek bir tarafın ifade verdiğini ısrarla belirtmiştim. Müvekkilimin talebiyle biz yaşanılan bu olayı hiçbir şekilde kamuoyuyla paylaşmama kararı aldık. Sadece yargı mercilerine ifade vereceğimizi söyledik. Biz şu anda sayın savcıya ifademizi verdik. Müvekkilim ifadesinde olayın bütün ayrıntılarını anlatmıştır. Toplum tek taraflı bilgilendirilmiş ve farklı bir algı yaratılmıştır. Bu ifadesinden de açık bir şekilde anlatılacaktır. Şunu özellikle söylemek istiyorum herkese adil yargılanma hakkı ve savunma hakkını herkesin farkında olması gerekiyor. Bunun aksini davranan insanlarla ilgili, şahıslarla ilgili suç duyurusunda bulunacağım. Özellikle Sıla hanımın avukatıyla ilgili meslektaşımı İstanbul Barosu'na şikayette bulunacağız. Bunun dışında müvekkilimin bu süreçte ve ilerleyecek süreçte kişilik haklarına zarar verecek olan herhangi bir asılsız iddia, itham, iftira ve hakaret nedeniyle uğrayacağı her türlü konu konuda, her türlü kişi hakkında yarından itibaren yasal sürece başlayacağız" dedi.

Ahmet Kural ifade verdi ve açıklama yaptı; Haksız olmak...

OLAYIN GEÇMİŞİ 

Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz perşembe günü avukatı Rezan Epözdemir ile adliyeye gelerek, sevgilisi Ahmet Kural'dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Soruşturma savcısı, Ahmet Kural'ı ifade vermeye çağırmıştı. 

Ahmet Kural ifade verdi ve açıklama yaptı; Haksız olmak...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin