Ahmet Kural apar topar ameliyata alındı!

Geçtiğimiz günlerde belinden ameliyat olduğu belirtilen ünlü oyuncu Ahmet Kural’ın beş saat süren osteoid osteoma kemik tümörü operasyonu için masaya yattığı öğrenildi.

Ahmet Kural apar topar ameliyata alındı!

Geçtiğimiz günlerde rahatsızlandığı öğrenilen ünlü oyuncu Ahmet Kural’ın yapılan kontroller sonucu ameliyat olmasına karar verildi. Kemik tümörü olduğu tespit edilen başarılı oyuncunun apar topar ameliyata alındığı öğrenildi.

Oyuncunun belinden alınan tümörün iyi ya da kötü huylu olduğu henüz belirlenemedi.

TÜMÖRÜN ALINDIĞI AMELİYAT 5 SAAT SÜRDÜ
Umut Ünver'in haberine göre; Ahmet Kural, önceki gün Çağlayan'daki Florence Nightingale Hastanesi'nde ameliyat oldu. Bir süredir rahatsız olan oyuncu, beş saat süren osteoid osteoma kemik tümörü ameliyatı için masaya yattı. Operasyondan sonra durumunun iyi olduğu öğrenilen Kural'ın, normal odaya alındığı öğrenildi. Oyuncunun belinden alınan tümörün, iyi ya da kötü huylu olduğu ise ilerleyen günlerde belli olacak.

AHMET KURAL KİMDİR?
Ahmet Kural, 10 Kasım 1982’de Kütahya'da dünyaya geldi. Babası emniyet müdürü olan Kural, konservatuvarda okuyan ablasının etkisiyle oyuncu olmaya karar verdi. Lise yıllarında tiyatro çalışmalarına katıldı, Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünü bitirdi ve Bilkent Üniversitesinde yüksek lisans yaptı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Eğitimine devam ettiği sırada Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu kadrosuna katıldı. 2010 yılında Çalgı Çengi adlı sinema filminde Murat Cemcir ile başrolde oynadı. 28 Haziran 2012’de İşler Güçler adlı dizinin başrollerini Murat Cemcir ile paylaştı.

İlk bölümü 13 Şubat 2014 tarihinde yayınlanan Kardeş Payı dizisinde başrolleri Murat Cemcir ve Seda Bakan ile paylaşan Ahmet Kural, 4 Aralık 2015 tarihinde vizyona giren ve 2015 yılının en çok izlenen filmi olan Düğün Dernek 2: Sünnet filminin başrollerini yine Murat Cemcir ile oynamıştır.

Ahmet-Kural-apar-topar-ameliyata-alındı!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler